5 ting hver fyr har brug for i sin tegnebog

Mænd har en særlig interessant udfordring i-at de har en begrænset mængde plads til at bære deres daglige behov Den korrekte tegnebog er afgørende for en mands liv Personligt, er der nogle vigtige kriterier, der skal være opfyldt, for at købe en tegnebog..:

  1. Wallet må være et holdbart materiale. Læder er typisk, men der er nogle gode vinyl muligheder såvel som andre materialer såsom gaffatape.
  2. Skal have et id-vinduet. Dette er afgørende for at vise et id hurtigt på en restaurant eller bar.
  3. Skal være lille nok til at være i stand til at passe i den forreste lomme, hvis behov være.
  4. Skal have nok lagerplads til vigtige kort, kuponer og andet lort

På dette notat, er der 5 væsentlige ting, der skal være i en mands tegnebog.

  1. Cash. Må ikke altid stole på kreditkort / betalingskort ... du vil sidde fast er, at fyr, der har brug for at splitte regningen 17 måder.
  2. Cards, der fungerer som penge Her tog jeg en frihed til at klump 3 ting sammen:. Kreditkort, betalingskort og gavekort Du ved aldrig, hvornår du har brug for disse ting, og de er så godt som kontanter fleste gange..
  3. ID ... du skal ikke være dum og forlade hjemmet uden det
  4. Visitkort. Lyder mærkeligt, men du ved aldrig, hvornår du vil møde nogen, der kunne bruge en eller hvornår du vil køre på tværs af en af ​​de krukker, du kan sætte et kort i at vinde en gratis frokost.
  5. Transit Option Også her er lidt af et overbegreb af:. Bus / Tog passerer, Zipcar / iGo kort, noget af denne art

Der har du det folkens, det væsentlige. Nu nogle af jer måske ikke enig med mig eller tror, ​​at jeg har forladt ting. Her er almindelige misforståelser om ting, du skal huske på en tegnebog.

  1. Bonuskort. Disse er dine kort til købmandsforretninger, dyrehandlere, bilvask, you name it. Hver butik har et kort i disse dage. De fleste butikker giver dig mulighed for at bruge dit telefonnummer i stedet for et kort selv, så droppe det ekstrabagage.
  2. Kuponer. Ikke værd at rummet og du typisk kender i forvejen, når du kommer til at gå på indkøb for noget. Hvis du ikke ... måske har du lidt af en impuls indkøb problemet?
  3. Gym Medlemskab Card Igen ... du sandsynligvis have et bestemt sæt af ejendele, der går til gymnastik med dig (dvs.: tøj, sko, musikafspiller, låse, mv.). Så holde kortet med disse elementer Sjældent gørfolk går til gymnastik på et indfald og har brug for at have deres kort på dem hele tiden.
  4. Mønter, Candy og Tandstikker. Ingen af ​​disse ting nogensinde hørte til i en tegnebog. Desværre Europa og andre steder har besluttet at gøre større pålydende værdi valuta i mønt form, der virkelig gør os lider.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.