The Clutch Wallet-et must for enhver Classy Girl

?

The stilfulde og elegante kobling pung har gjort en enorm comeback i de seneste år. Du vil ikke se en berømthed på den røde løber, der ikke bærer en kobling! Koblinger kan enten bruges sammen med din håndtaske eller på egen hånd. Mange kvinder er enigeat deres kobling er deres mest dyrebare tilbehør, som gør det muligt for dem at udføre alt, hvad de behøver der uden at blive tynget af en stor håndtaske.

?

Dette flad, rektangulært formet pung, tidligere kendt som en opera pung har været i brug siden det 18. århundrede. Århundreder siden, kvinderne tog disse koblinger med dem til operaen til at bære deres opera briller og parfume med dem. Det blev betragtet som enmest elegante tilbehør anvendes af den øvre skorpe.

?

Koblinger kommer i mange forskellige størrelser og endnu flere mønstre. Styles spænder fra udendørs, vintage og glam til moderne. Du er sikker på at finde en passende kobling til enhver lejlighed, det være sig en dagtimerne shoppingtur, frokost med dine veninder eller en sortbinde aften funktion. Koblingen pung har en metalramme for at gøre det mere langvarig, stærk og holdbar. Dette sikrer års tilfredsstillelse for en overkommelig investering.

?

Man kan vælge fra ethvert materiale, herunder lærred, imiteret pels, dyreskind, fløjl, kunstlæder, nylon eller ægte slangeskind og endda patchwork. Mange kvinder foretrækker kløerne i naturlige farver som brun, tan eller sort, da de er mere alsidige og kan værebruges sammen med de fleste tasker og sko. Satin er især populær for festtøj eller selv for bryllupper. Tilføj nogle romantik til et cocktailparty med en perlebesat kobling eller en med rhinestone detalje.

?

Du kan endda købe en kobling med en aftagelig skulderrem, cross krop rem eller en håndledsrem for at gøre det lettere at bære uden at miste funktionaliteten. Lukkeanordningerne også forskellige. Du kan vælge mellem et snuptag tættere på eller en knugede enhed til enlynlås eller en magnetisk klip (klip på), eller i nogle tilfælde en velcrolukning. Den type befæstelser bør overvejes sammen med den stil og efterbehandling samt hvad du vil bruge tegnebogen for.

?

Koblinger har normalt 6 til 12 kreditkort slots, en lille lynlås til småpenge eller små stykker af smykker som øreringe og mave ringe samt en divider at holde dine papir regninger. Nogle koblinger har et checkhæfte tegnebog og andre har en mobiltelefon poseeller en kuglepen holder. fleste tegnebøger kommer med en let-at-se licens rum samt et rum til din identitetsbevis. De kan holde alt hvad du behøver for en dag for alvorlig detail-terapi eller en aften i byen. Mindre koblinger, derer specielt til festtøj normalt har færre rum med mere plads til parfume og kosmetik.

?

Clutch tegnebøger er perfekt til at holde dig organiseret, mens rejser. Alle dine vigtige dokumenter er lige ved hånden, og det tager ikke en masse plads. Tegnebogen er lille nok til at bære på din person på alle tidspunkter for nem adgang.

?

Kvinder kan lide at udveksle deres tegnebøger til at matche deres outfits, og derfor sort er nøglen. Men rummet er en endnu mere vigtig overvejelse. Jo større tegnebog, jo mindre plads er der for vigtige elementer såsom make up, øreringe, parfume, nøglerog en mobiltelefon. Flade tegnebøger er økonomisk i rummet og størrelse, og derfor et populært valg med kvinder i hele verden. Disse tegnebøger ikke bliver omfangsrigt, takket være metalramme. Den gennemsnitlige størrelse af en kobling tegnebog er 7.25 x 3,5 x 0,75 inches

?

Det er vigtigt at vælge den rigtige kobling til dine behov og ønsket funktion. Der er mange mærker, alle med deres egne fordele. Nogle tegnebøger kan være egnet til din livsstil og den lejlighed, og andre kan ikke være så egnet. For eksempel kan en fauxpels tegnebog vil ikke være egnet til udendørs eventyr!

?

Priserne på koblinger kunne ligge hvor som helst fra $ 5 -.. $ 25 The mærkevarer typer vil naturligvis være dyrere end en grundlæggende kobling, men kvaliteten af ​​efterbehandling bør betragtes Mange designere sælger kobling tegnebøger som led i deres designer brands og dem tegnebøger kan koste $ 100eller endnu mere. Online butikker og grossister kunne sælge det for en meget billigere.

?

Efterligninger kan også være en mere farbar vej for mærket bevidste forbruger, der også er besparelser kyndige. Hvis du ikke kan lide efterligning eller generiske varer, se for små stavefejl eller lidt forskellige logoer. Det er sikre tegn på efterligning mærker.

?

Når du køber noget online, er du nødt til at sikre, at du kun købe fra sælgere, der er hæderlige. Besøger fora og stille spørgsmål, få udtalelser og anmeldelser, kan hjælpe dig med at finde velrenommerede købmænd. Vær sikker på at du ser billeder af tegnebogen. Find ud afom den faktiske dimensioner, materiale, fabrikant, garantier og forsendelse detaljer.

?

Betalingen er normalt gjort upfront via kreditkort eller din PayPal-konto. Afhængig af hvor du bor, skal vare sendes til din dør. Ved levering i USA, skibsfart tager normalt ikke mere end omkring fem dage. Internationale skibsfart kan tage optil 14 dage afhængig af skibsfart og kurerer, der anvendes.

?

Det er vigtigt at holde din kobling rent, da det kan komme i kontakt med så mange bakterier, især hvis du bruger det alene. Nogle siger, at en håndtaske er den mest beskidte ting på jorden, akkumulere bakterier fra alle overflader, som det er sat ned på. En fugtig klud bør være tilstrækkelig til vedligeholdelse rengøring, men hvis der er en masse snavs, kan du bruge et mildt rengøringsmiddel og en klud eller svamp til at fjerne pletter og snavs.

?

Levetiden for låsesystemet vil blive forlænget, hvis du holder det rene også, især i tilfælde af magnet låsesystemer. Åbne lynlåse omhyggeligt. Sørg for at du don 'sætte noget indeni, der kan beskadige foring, såsom skarpe genstande, kosmetikder kunne lække og lignende. Et godt taget sig af tegnebogen vil vare i årevis.

?

Den bedste funktion af en kobling pung eller flad tegnebog er, at det ikke ændrer form og størrelse, når du sætter flere ting i det. Den metalramme holder den fra på bristepunktet. Dette sikrer også, at du ikke bruger opfor meget værdifuld plads i din pung.

?

Hvis man nyder at gøre ting, du kan lide tanken om at lave din egen kobling pung. Mønstre er til rådighed i god syning bøger og på internettet.

?

?

Ingen kommentarer endnu.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.