Aluminum Tegnebøger

Jeg kunne ikke tro min kæreste bad om en til hans fødselsdag, men han gjorde det.? En lilla på det! Den aluminium tegnebog er et meget simpelt.? Bare en tegnebog med aluminiumskasse, der kommer i forskellige mode farver.?Du kan undre, hvorfor min kæreste købte en lilla en som jeg gjorde.? Han erklærede, at han ville være i stand til at plukke det ud let, hvor nogensinde han kunne lægge den ned!? Temmelig smart.? Tegnebogen han modtog har adskillige rum, lige nok tilhans bankkort, og de få kreditkort, han har.? Penge passer fint i det også, foldet op.? Dette er absolut ikke for forandring!? Her er et par aluminium tegnebøger til at vælge fra.

The Executive Style Ogon Multi Colored PVC Aluminum yderstof Wallet kommer i ni modefarver. Disse lyse farver er nemme at finde i en pung og nem at passe ind i din baglomme.? Den Ogon Aluminum tegnebog åbner og lukker let med klik på knappen oger lavet af vandtæt materiale.? Denne tegnebog blev gennemgået 45 gange, og det gennemsnit tre og halvdelen stjerner ud af fem.? Kunder state denne aluminium tegnebog var? god kvalitet, brugervenlighed og stil.

The Indestructible Aluminum Wallet kommer i rød, sølv og blå.? Det hævder denne tegnebog kan ikke blive ødelagt. Det er 3/4 tomme tyk, og det er dimensioner er 2 3/4 x 4 1/4.? Der er syv pladser at organiseredit kreditkort, ID s og kontanter.? For ikke at nævne det beskytter din oplysningsskema bliver scannet af tyve.? Denne tegnebog er meget rimeligt prissat.

Har du lyst, du havde brug for mere plads i din tegnebog? Tjek den Executive Style Extra Large Aluminum Tegnebog.? Den kommer også i ni modefarver, men i en lidt større størrelse. Denne tegnebog kommer i? Dimensioner 4,6 inches med 3,63 inches.? Det har syv lommer og kan rumme 15 kort.? Denne Ogdon Aluminum Tegnebog modtog fire ud af fem stjerner fra ni kundeanmeldelser.? Kunder kommentere hvor godt de kan lide valget af farver og holdbarheden af ​​tegnebogen.

The Striped Aluminium Wallet er til en rimelig pris.? Det har syv Plastbanderoler at holde vores kort. Tegnebogen måler 4 inches med 3 inches.? Kunder angive dette aluminium tegnebog er robust.? Låsen er meget sikker.

Den schweiziske Wallet er meget populær! Denne aluminium tegnebog kommer i grøn, kobolt blå, orange, sølv rød og sort og er lavet af anodiseret aluminium, så den er færdig vil aldrig falme. Den schweiziske Wallet er en lomme du kan skubbe dine kort iog ud. Du kan også tilslutte tegnebogen til dine bukser eller på vores pung for nem adgang. Den kan rumme op til fem kort uden nogen penge. Kunder som hvordan det fungerer som en penge klip.

The Kenneth Cole Reaction Aluminum? Flip Up card sagen kommer i sølv og er 2 1/2 med 4 inches.? Tegnebogen har en trykknap flip op låg.? Kunder kommenteret, hvor de elsker den fjederbelastede flip op låget. Dette eren god tegnebog for en pung eller rygsæk.? Denne stil tegnebogen er også fås i læder!

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.