Top 5 tegnebøger for mænd

For fyre, er behovet for at foretage valuta rundt været en løbende nødvendighed for hundreder af år.

Jeg kan huske at gå rundt i en af ​​Mozart Museer i Østrig for et par år tilbage og se komponistens egen personlige tegnebog indkapslet i glas.

Bortset fra overvejer ironi, at en kunstner, der tilbragte meget af sit voksne liv brød stadig fundet det nødvendigt at foretage en tegnebog, dette stykke historie også bragt til at tænke på, hvor længe mandens tegnebog har været en del af menneskers liv.

Og alligevel er det forbløffende, hvor lidt design har ændret sig over de sidste hundrede år især!

Nu vel at mærke, Mozarts tegnebog virkelig mere lignede pung, så i nogle henseender jeg formoder, at vi har gjort fremskridt.

Men uanset om vi taler bi-fold, tri-fold eller endda forskellige materialer, hovedsageligt den mandlige tegnebog er et kvadrat. Og det har en tendens til at få fyldt op ud over kapacitet til det punkt, hvor, hvis slidt for lange perioder beviserligefrem ubehageligt.

Det er ikke, som om der ikke er tilstrækkelig forsyning. Supply er rigeligt, men bortset fra materiale muligheder, de formater er mere eller mindre den samme for den traditionelle mandlige tegnebog, hvilket er uheldigt.

Vi lever med disse elementer på en dag til dag basis. De skal være konstrueret til at tvinge os til at holde kun, hvad vi har brug for på hånden (vs. alt, hvad vi kan nogensinde har brug for). De bør også være formet til at glide ind i vores forside eller bagsidelommer nemt alt imens lagring de basale fornødenheder i så kompakt en mode som muligt.

Det forbavser mig, er hvor få tegnebøger i dag rent faktisk gør det godt.

Som sådan, jeg undersøgte markedet og overvåget en række af de tilgængelige mandlige tegnebog produkter på tilbud og sammensætte en liste over, hvad jeg anser for at væreTop 5 tegnebøger for mænd.

Alle vurderede produkter skulle opfylde følgende kriterier for at blive betragtet i Top 5:

  • TheOmkostningerBør ikke overstige 50 $. Hvis du betaler mere end dette for en enkel pung design, du er enten utroligt rige eller utrolig uansvarligt med de penge, du lægger i det (eller begge). Næste!
  • UniqueOgInspirerendeDesign. De ting skal være æstetisk tiltalende at se på, men bør også være slank og velgennemtænkt.
  • UtilityDesignet skal fremrykke en inspireret tilgang til et gammelt problem. Hvordan jeg bære min kontanter og kort uden at bære et hul i mine jeans?
  • ComfortVi har problemer nok til at beskæftige sig med i vores daglige liv, vi behøver ikke at faktisk betaler for et produkt, der kommer til at være en smerte i a -..

Omkostninger: $ 49

The Taxi Wallet har eksisteret i en række år, og siden da har vi set en god portion andre konkurrenter at kopiere design (som jeg formoder er et tegn på smiger). Denne pung tips skalaerne på den højere ende af voresbudget (og vores forsøg på at være sparsommelig). Produktet måler en slank 3.5 W x 4 H x .5D og tilbyder to valuta lommer sammen med en indvendig sikkerheds lomme til at holde et kørekort og kreditkort. Lide det eller ej øre, småpengene er stadig en del af vores liv, og Taxi Wallet hjælper ved at levere en gusseted snap pose. Dendesign er ren og let at håndtere i forreste eller bageste bukser lommer. Vi vil gerne se prisen komme ned dog!

    ?Omkostninger: $ 39

    Udbydes af Orvis, denne tegnebog måler en slank, 1/4 inches i tykkelse og i modsætning til Taxi, en speciel buet form, der hovedsagelig til at passe i en fyr front bukser lomme tilbud. Nu er der fordele og ulemper til dette. Designet gør potentieltgrænse lagerkapacitet afhængigt af dine personlige behov, så nogle forbrugere måske foretrækker lidt mere plads med den ekstra fleksibilitet opbevaring tegnebogen enten forsiden eller bagsiden. På den anden side, hvis det passer til din stil, du lindre dig selv af den potentielle rygsmerter,kommer med lagring af en tegnebog i baglommen over længere perioder. Der er også spørgsmålet om sikkerhed. Hvis du bor eller arbejder i et område med høj fodgænger forbrydelse, du måtte ønske at vænne sig til tanken om at holde din tegnebog i din! forreste bukser lomme på permanent basis The Rogue kommer i oliven / brun og måler 5 : x 3 W når den er foldet.

      Omkostninger: $ 39

      Mens ikke deler den unikke brugerdefineret form til at passe, design af Rogue, er Razor Wallet også designet til at være barbermaskine tynde, mens montering komfortabelt i en front bukser lomme. Tegnebogen tilbydes i slanke fine italiensk læder udvendig og der er eninnovative cash klemme, der giver mulighed for hurtig og nem adgang til dine regninger. Fra et design perspektiv Razor går et skridt videre ved at give dig en nem id visning slot og 3 lommer til kort. De går endnu længere med den personlige touch ved at tilbyde graveringoptioner. farver kommer i sort og cognac brun 4,25 L x 2,75 W x .25 D i den samlede størrelse

        Omkostninger: $ 21

        Der er to bemærkelsesværdige designs for mænd, der tilbydes af WalletBe. Ene er Original forlomme Wallet og den anden Ydre ID Wallet (samme design, men med den ydre ID mulighed inkluderet). Selskabet bryster sig af deres udbud af høj kvalitet endnubillige mænds tegnebøger, der er funktionelle samt fashionable. Baseret på de to designs adspurgte her det vises de opfylder kriterierne! Begge tegnebøger omfatter et unikt fold design for nem adgang samt stropper muliggør hurtig højkant for kontanter. The Original forlommeer deres mest populære med op til 10 kreditkort (som beskytter magnetstrimmel) samt en let adgang indvendig ID ærme. En indvendig elastisk pose holder kvitteringer, visitkort, osv. med en handy elastik til at holde kontanter i stedet. Også, Den Mænds Original Front Pocket Wallet indeholder metal, så denne ultra tynde håndlavede tegnebog kan forblive i lommen, som du passerer igennem lufthavnens metaldetektorer. Den er lavet af holdbart handske-garvet læder og foranstaltninger ved 4 x 2-5/8

          Omkostninger: $ 18

          The Vans mærke har eksisteret i årtier. Vi kender dem primært til deres fodtøj men selv som teenager Jeg husker skønheden i deres grundlæggende? Bomuld pung design. Siden den tid de har udvidet deres sortiment med nogle meget edgy grafik og formater. Men for dem af os leder efter en enkel, ligefrem design, der fungerer godt, er komfortabel og overkommelige, du ikke lede længere end Core Basics Tegnebog. The Core Basics line tilbyder enkle solide farver med holdbar konstruktion. På indersiden er givet mere cardslots og opbevaringsrum end de fleste af os virkelig har brug for. modsætning til de øvrige tegnebog muligheder, der gjorde min Top 5 disse er lavet af kvalitet 100% bomuld lærred (hvilket betyder, at du rent faktisk kan vaske dem!). Color tilbud er rød, sort og blå

            Nu er jeg sikker på at der vil være mere end én af jer, der måtte tage spørgsmålet med denne liste. Jeg vil blot sige se på de anvendte kriterier. Hvis du vil have noget lavet af ultra høje ende materialer eller et produkt, der passer hver ting, dukan muligvis bære med dig, det er ikke din liste.

            Men hvis du er træt af at overbetale for en tegnebog, der føles som en sten i lommen. Hvis du er træt af at skovle rundt uendeligt gennem en alt for mange rum, arkivering forbi en vifte af endeløse visitkort, kvitteringer, frimærker,osv. bare for at komme til det grundlæggende. Gør dig selv en tjeneste.

            Gør dit liv!

            Skalere tilbage og? Smide resten af ​​de uvedkommende visitkort og kvitteringer? I en skuffe derhjemme. Overveje en af ​​de tegnebøger på tilbud i denne liste, og du vil blive overrasket over, hvor den daglige lige fået så meget mere udholdelig!

            Ramin StreetsEr OwnerEn personlig tilbehør etiket, som designer og producerer tilpassede pakker herunder Monk Pak Arm Wallet, Eye Pak (for briller) og Pup Pak (til hundeluftning).

              Ingen kommentarer endnu.

              Leave a Reply

              Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

              Предоставено от Blogger.