Køb et læder Visitkortholder til en fantastisk pris

Som en udøvende på farten, møde dig med mange mennesker.? Du ser professionel, poleret og nacn. Visitkort udveksles, og du uddele farves, slidte eller bøjet visitkort, fordi du var transporterer dem løs i din tegnebog, pungeller lomme. Der går den professionelle billede, du ønskede at projekt. Worry ikke mere, her er et udvalg af attraktive, læder visitkort indehavere til at holde dine visitkort pæn og præsentabel. Og du kan finde en til den rigtige pris.

Made fra fine læder, disse visitkort holdere leveres med en slot, der udvider til at holde både forretnings-og kreditkort og stadig være kompakt og slank. Der er også et vindue lomme for at vise dit id eller visitkort. Kan rumme op til 50 businesskort.

Dette kortholderen er lavet af italiensk læder og kommer i tre farver: sort, brun og tan.

Den anden kortholderen er lavet af fine okselæder og kommer i fire farver:. Brun, sort, bordeaux, og tan

Denne sorte, grundlæggende, funktionelle, uhøjtidelige model besidder mindst 25 visitkort størrelse 2 x 3,5 inches. Det er god værdi for pengene.

Denne søde kort sag ikke kun besidder 36 visitkort, men det har også 12 gennemsigtige ærmer til at holde kreditkort.? Gennem December 31, 2010 vil Rolodex donere 50 cent fra salget af dette produkt til City of Hope forskning i brystkræft, behandling oguddannelse

Disse smukke visitkort covers er lavet af kvalitet nappa læder Det er simpelthen designet og elegant Det har en magnetisk lukning for at sikre dine visitkort Den kommer i fem farver:... Sennep, fransk blå, Bisque og Rose Quartz og industri Green.

Kortet sagen måler 2.875 x 4.5 .

Det er en slank måde at holde så mange som 35 visitkort. Designet til at ligne en meget lille dokumentmappe, har det reelle arbejde låse og håndtag. En stor visitkort tilfældet for folk i de juridiske og regnskabsmæssige område. Måler ca 4 x2 1/2 x 3/4.

Lavet af blødt læder, dette stilfulde tegnebog indeholde op til 50 visitkort og har et kreditkort lomme og en ekstra klap lomme. Dimensionerne af denne model er 2 3/4 x 4 x 1 og kommer i vifte af farver: Sort, Brun, Tan, græskar, Petal, Azalea, forår, Meadow, Ocean, Violet, Sunflower

?

Dette modellerne er en sofistikeret rustfrit stål og læder kombination. Kan personligt gravere foran med dit fulde navn eller initialer. Tillad ekstra tid til gravering. Case dimensioner er 2 1/2 x 3 3/4 .

Attraktivt design, er denne slanke og elegante model lavet af Florentine napa læder, har en ydre sag, der glider afslører en indre sag, der rummer 20 visitkort. Måler 4,1 x 2,75 x .25.

Denne slanke og smukke udseende læder visitkortholder kommer i fem farver:.? Bridle Sorte, hovedtøj Blå, hovedtøj Green, hovedtøj Pink, og Bridle Red Det holder 20 visitkort.

Gør et varigt første indtryk med korset Legacy visitkort Case, de rummelige gusseted lommer er indhyllet i rige fuldnarvet læder og attraktiv kontrast syninger Længde 2,75 Inch Bredde 4,062 Inch.

Dette flip-up tilfælde har en rig, fuld grain okselæder udvendigt over en slidstærk hård-side byggeri. Klappen låg giver nem adgang til dine visitkort. Leveres i farven sort.? Dimensionerne er 4 x2.5 x0.5

Dette smukke strukturerede, læder visitkort tilfælde kommer fra Hartmanns Aviation Leather Collection og har en blødt fræset, fuldnarvet læder fra Brasilien, der er smukt og holdbart Det leveres i to farver:.. Mørkristede, Espresso

Made in Italy, er denne designer visitkort taske lavet af tekstureret kalveskind og er en mørk brun farve.? Indehaveren glider ud af dækslet.? Den Georgio Armani logo på forsiden.? Dette er en stor gave for den sofistikeredeudøvende magt.

Det ydre materiale er læder-lignende, og det er en smuk leder struktureret tilfælde, der bruger en stærk magnet for lukningen.? Kan indeholde 25 visitkort.? Læg ikke kreditkort i dette tilfælde, fordi magneten vil forårsage afmagnetisering af dinestrimler.

Dette iøjnefaldende visitkort tilfælde er smukt designet og simulerer udseendet af geniale mosaik. Lavet af forkromet rustfrit stål, det holder 12-14 visitkort.

Hello Kitty Kortholdere

Dette forsølvede visitkortholder måler 3 1/2 x 2 3/8 . Den er slank design er dimensioneret til at passe komfortabelt i en lomme, salon forklæde, eller pung. En ideel gave eller en tak gave, ferie og meget mere. Lavet af slidstærkt aluminium, kan det holde op til 12 visitkort.

Hold din id eller visitkort i denne slanke klassiker, Hello Kitty metal tilfældet med trykte front. Indenfor er der en metal klip for at holde indholdet sikkert. Meget klassisk og elegant! Måler 4 x 3 inches

Engravable Chrome Visitkort Case

Det er helt nyt sølvfarvede (chrome) metal id / visitkort holder. Den indviklede mønster er præget ind i top og bund, og der er plads på toppen for at gravere et navn eller initialer. En knap på kanten åbner sagen, hvorkortene holdt bag elastikker på hver side. Det holder omkring 15 kort i hver side, eller omkring 5 kreditkort, afholdt med en sikker lås (30 papirsider eller 10 kreditkort total). Sagen kant er glat og godt lavet.

Paisley visitkort Case

Dette elegante og moderne kort sag er perfekt til at gemme visitkort, eller endda kreditkort i din pung. Dækslet er udstyret med en sølv paisley design på en hvid baggrund. Bunden af ​​sagen er en sølv metal så klart det kan bruges som. et spejl Leveres i pink og lilla Mål:. 3.75 LX 2.5 WX .5 H

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.