Cool Tegnebøger

Benny F. (Benjamin Franklin) sagde engang,? Han, der viser alt for ofte sin kone og sin tegnebog er i fare for at dem begge lånt.?

Lånt? Hmm?

Jeg tror måske gamle Benny ville sige? Scannet.?

Men hvad nu hvis din tegnebog er så rasende cool, at du ønsker at vise det frem så meget som muligt? Vi taler unikke, broder. Selvfølgelig kan det være funktionelt og holdbart, også. Men du fortjener en tegnebog, som du er ømmeat blinke, ligesom dine solbriller eller måske endda din bil. Din tegnebog bør absolut være, at cool.

Benny F. kan være uenig, men godt? Hvis du har fået det, skilte med det! Del din cool pung med dine venner. De vil sikkert spørge, hvor du fik det, ret off. Du absolut vil have din tegnebog til at være, atsød, selvom du aldrig kan have givet tegnebogen du bærer en anden troede indtil nu.

Stor fejltagelse.

Fordi tegnebøger er altid så front og center, bør de ikke være kedeligt. De beskriver dig, og er en afspejling af den måde du tror livet er beregnet til at blive levet.

Vil du se nogle virkelig fantastiske tegnebøger og andre mænds tilbehør?. Virksomhedens grundlægger er en pilot, og hans designs omfavne hans eventyrlyst. Hans kærlighed til hvad han gør er tydeligt i hver tilbehør virksomheden gør. Det er derfor de erså unik og spændende!

Husk, tilbehør sige en masse om dig -. Ligesom tegnebøger eller manchet link sæt eller måske en brugerdefineret bælte Disse skal være 100% bombe, især hvis du er en Beemer, Mercedes eller Ferrari fyr Men selv hvis du '.re ikke køre disse high-class biler - endnu, vil din tegnebog gøre folk tror, ​​du er.

Indse det. Hvem kender du, der bærer en pilrokke tegnebog? Eller hvad Glidefast? Er det onde cool eller hvad? Disse tegnebøger er bare tigger om at blive rørt.

Låne den? Jeg tror det ikke! Men vær forberedt på at have masser af folk beder dig, hvor du fik det fantastisk og meget cool tegnebog.

Og når de gør?

Du kan fortælle dem, eller så igen, måske ikke.

  • Få de seneste i mænds mode og stil tips fra mode redaktører på Esquire.
  • Stingrays, firben og andre garderobe Essentials ...

Det synes ikke at ligegyldigt hvor dyrt eller trendy en tegnebog er -. Hvis den er overfyldt med uønsket Så du risikerer at se latterligt og her er nogle tips til at få din tegnebog i tip-top form!.

Først du ønsker at tage alt ud af din pung og lægge det hele ud foran dig Du vil sandsynligvis ende op med disse stakke:.

1.. Noget at gøre med penge (som kreditkort, bankkort og kontanter)

2. Medlemskab eller rabat cards

3. Stk. Kvitteringer, fotos og andre papirvarer (ligesom noter osv.)

Gå gennem hver pæl og beslutte, hvad du ønsker at beholde, og hvad du ønsker at slippe af med. Organiser dine penge ved at placere de regninger i orden og komme af med overskydende forandring. Derefter beslutte, hvilke kort du bruger hele tiden og filen vækbutik eller kreditkort, der kun bruges lejlighedsvis. Det er sikrere ikke at bære alle dine kort på en gang alligevel. Hvis du har nogen udløbne kort, ødelægge dem med det samme.

Næste, gå gennem dit medlemskab eller rabatkort og gøre de samme ting. Beslut som er absolut nødvendige for at gennemføre hele tiden og slippe af med hvile eller arkivere dem væk. Kvitteringer du skal holde bør være derhjemme. Kom ivane tømme tegnebogen for dine kvitteringer hver dag. Dette gælder for papir emner som noter som godt. Arranger et sted for dem derhjemme, hvor du kan komme til dem let, hvis du har brug for dem, men holde dem ude af din tegnebog. Fotos erpæne, men ikke overdrive. Dagens mobiltelefoner gør det meget lettere at bære så mange billeder, som du vil.

Når alt ikke absolut nødvendigt er renset ud, kan du begynde at sætte de vitale poster tilbage i din tegnebog. Som du gør det, husk på, at hvis den stadig svulmende lidt, kan det være tid til at få en ny tegnebog medmere kapacitet. Du ønsker måske at tænke på at få en forlomme tegnebog, hvis du bære jakkesæt, eller AIF dit look er mere afslappet.

På den modsatte ende af spektret, hvis du er i stand til virkelig at få dine varer ned til et absolut minimum, så tænk på en bi-fold penge klip tegnebog eller en forlomme tegnebog med et klip. Der er ingen brug i at trække ud af entegnebog, der ligner det er sulter enten!Cool tegnebøger er organiseretTegnebøger og alle dine varer skal passe pæn og lun, uanset hvilken stil er bedst for dig.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.