Ikke alle herre tegnebøger er skabt lige

IKKE ALLE MENS WALLETS er skabt lige

Hver mand har fået en tegnebog som en gave, men hvor mange af disse tegnebøger var den rigtige stil? Nogle af os er helt bevidst og er meget specielt om det mærke af tegnebogen. Men når du kommer forbi det foretrukne mærke, din næsteUdfordringen er at finde den rigtige stil tegnebog. Gæt hvad, ikke alle mænds tegnebøger er de samme! Vi håber at give dig en grundlæggende rettesnor for de forskellige stilarter af mænds tegnebøger, samt hjælpe dig med at bestemme området med kvalitet.

Heldigvis er der mange mærker, der følger MSRP (Producentens Anbefalet udsalgspris), som er prissat behørigt baseret på deres niveau af kvalitet. I mange tilfælde de dyre tegnebøger er simpelthen dyrere, fordi de har overlegen håndværk, premium læder eller flere funktioner. Det er netop derfor en kunde er villig til at betale mere for en tegnebog fra Acme Studio, Bosca, Hartmann, Johnston Murphy, Kenneth Cole, Lodis, Stewart / Stand Rustfrit Stål tegnebøger, Tony Perotti, Tumi eller Victorinox. Hvis elementet er engave, vil alle de ovennævnte produkter kommer i en meget flot præsentation boks, og være godt opfattes af gave modtageren.

Men hvis du foretrækker en designer mærke som Cartier, Dunhill, Louis Vuitton, Montblanc eller ST Dupont du skal være parat til at bruge flere penge. Kvaliteten af ​​disse tegnebøger er generelt fremragende, og læder eller kompositioner er ganske udsøgt, oguden tvivl det håndværksmæssige er enestående. Dog bør den person, der foretager køb af en designer tegnebog ikke være bekymret med prisen. Faktisk hvis prisen er et godt køb, du mest sikkert køber et forfalsket. Disse produkter er kunsælges på de fineste butikker i verden af ​​autoriserede forhandlere, så hvis du ser produktet på en tilbage alley, du er nødt til at gøre den antagelse, at produktet ikke er den ægte vare, det er absolut et forfalsket. Spild ikke dine penge, da look-a-sympatier ikke narre mange mennesker, og det håndværksmæssige er sikker på at være forfærdeligt!

Hvad nu hvis din prioritet er rart håndværksmæssig kvalitet, stor funktionalitet, høj kvalitet læder, men alligevel noget overkommelige? Ikke at bekymre sig, vi har dem så godt! Vores tre hus mærker Dilana, Mosaic og Vantaggio tegnebøger er private label-programmer udelukkende sælges af NationalBagage Børsmæglerforeningen (NLDA), den største gruppe af selvstændigt ejede speciale bagage og gave butikker i USA. Foreningen har skabt en direkte import program lade deres butiksejere til at importere direkte fra nogle af de identiske fabrikker som den genkendeligemærkevarer. Selv om koncentrationen er på moderat prissat produkt, de kun arbejder med de fineste læder. Da de ikke beskæftiger sig med mellemmand, kunden prisen er væsentligt lavere end sammenlignelige navn mærkevare. Må ikke bekymre dig om, om du erpå kompromis med kvaliteten, når du lægger denne smidige napa læder i hånden eller beundre over hånden-farvede italiensk læder, vil du ikke have nogen tvivl kvaliteten opfylder dine højeste forventninger! Alle tre mærker har læder interiør, ikke vinyl eller syntetisk. Derfor, tegnebøger sidste for en evighed, og er værd den beskedne investering.

Endelig er hvad populære stilarter tilbydes i mænds tegnebøger?

1.Grundlæggende pungenEr generelt klassificeret som havende 3 til fire kortpladser på hver side, selv om den ene side kan have et billede-id vindue i stedet for et par af de kortpladser. Den åbne position en grundlæggende tegnebog er generelt lidt større end en amerikansk lovforslag.Lovforslaget rum kan opdeles i to sektioner, så du kan adskille dine større regninger eller kvitteringer. Husk, at en splittet lovforslag rum tilføjer bulk.

2.Passcase eller Flipper WalletEr lige så populær som den grundlæggende billfold. Beskrivelsen er identisk med ovenstående, bortset fra at denne model har en ekstra flip-up funktion med enten vindue id eller yderligere kortpladser. Nogle af disse flipper stil tegnebøger er marginalt tykkere endgrundlæggende tegnebog, men nogle gør det muligt at fjerne Passcase eller flipper portion til at bære som en mini-wallet. Ideel til kjole bukser eller smoking bukser.

3.Tri-fold WalletEr præcis, som det lyder, er den grundlæggende størrelse er, at en amerikansk lovforslag, og de to yderste sektioner folde indad mod midten sektion. Dette er en traditionel design, der har eksisteret siden begyndelsen af ​​tid. Men stilen fortsættervære en af ​​de øverste sælgere. Ikke det bedste valg, hvis du søger at undgå bulk. kortpladser generelt tillader lodrette stablede kreditkort til at foretage fodaftryk denne tegnebog slankere.

4.Extra-Side WalletEr ikke meget anderledes i funktion end en Passcase eller luffe tegnebog. Men den ekstra side tegnebog generelt har? Ekstra side 'af kreditkort stablere i midten eller i nogle modeller ekstra side kan knyttes til énende eller det andet. De fleste ekstra side design forlade off delte regningen rum, hvilket gør denne stil marginalt tyndere eller mindre pladskrævende end Passcase tegnebog. Men denne stil giver mulighed for en lang række af kreditkort med et relativt slank fodaftryk.

5.Front Pocket WalletEr den nyeste trend, og vokser i popularitet. Mænd ikke altid ønsker skal heller bule i deres baglomme. Ikke at nævne, er det bestemt ikke godt for din kropsholdning eller ryggen at sidde på en stor bule. Denforreste tegnebøger har generelt et fodaftryk ikke større end en foldet amerikansk lovforslag, mange stilarter tilbyde en magnetisk regning indehaveren eller læderbetræk bill klip. De fleste stilarter har også slots til at holde dine mest vigtige kreditkort eller ID. Alle forlomme designs er ganske populæreog et godt alternativ til de større, tykkere tegnebøger fra fortiden.

6.Hipster eller Hip-Fold WalletEr en ganske stor tegnebog for en seriøs kreditkort toting herre, lader intet derhjemme. Hipsters varierer i størrelse og kan have 5 eller flere kreditkort på hver side. Hvis det ikke er nok, de gør også en version, der har et centerside med kortpladser på begge sider. Så hvis du ønsker at sidde på noget så tyk som en paperback bog, denne ekstra side Hipster er helt sikkert svaret. sagt, denne tegnebog er utrolig populære.

7.Money Clip WalletEr generelt ikke meget forskellige i størrelse end en forreste lomme pung som beskrevet ovenfor. Den grundlæggende forskel er disse generelt har en fjeder-stål penge klip, der er centreret i midten af ​​tegnebog. De mest populære design har to eller trekreditkort slots på hver side og klip holder et stort antal regninger. Du kan finde varianter af disse penge klip tegnebøger, der har både fjederstål penge klip og mange flere kortpladser mere ligner en konventionel tegnebog. Men disse variationer ikkelængere har den slanke fodaftryk konventionelle penge klip tegnebog.

8..Magnetic ClipEr helt ideelt for nogen, der ønsker at bære noget mere end amerikanske dollar. Den mest almindelige design er mindre end en foldet amerikansk lovforslag, men alligevel læder dækket magneter er så kraftig, kan du placere en tyk stak af regninger mellem magneter. Vi ser ogsåat nogle mærker er hesteskoformet. Formen er ikke så vigtig som styrken af ​​magneterne. jeg foreslå at sætte en stor stak af foldede regninger og afprøvning af styrken af ​​magneten.

9.Coin Pocket WalletEr ikke alt for populær blandt den typiske amerikanske forbruger, men denne stil har faktisk en ganske efter med europæiske eller sydamerikanske kunder. Det er alt en funktion af, om de bærer mønter i tillæg til regninger og kort. Det er helt sikkert en praktisk stil, hvisdu er villig til at handle fra et par kreditkort slots.

10.Card CaseEr netop, hvad du forestiller dig. Den er designet til at holde visitkort eller kreditkort, og nogle modeller har gussets at tillade et væld af kort, og nogle er slanke og kun designet til at holde de mest vigtige kort. De fleste stilarter har et slot, der viltillades nogle få nødhjælp regninger, hvis du forsøger at spare på plads eller bulk. Men disse stilarter generelt er bedre egnet til kort alene.

11.Pocket sekretær, Coat Pocket Wallet eller kreditkort StackerEr ideel til den herre, der bærer en sport frakke eller kulør. Nogle modeller har kreditkort slots på den ene side og et lovforslag divider eller checkhæfte på den anden. Mens andre modeller har op til 12 kreditkort slots på hver panel. De er genereltlidt større end en checkhæfte, men ikke velegnet til baglommen.

12.Stof Tri-fold eller rejse tegnebogSynes aldrig at dø. Dette er den model, de fleste af os brugt som en teenager, men de er stadig meget populært og praktisk. Mange modeller har en velcro eller lynlås lukning. En af vores premium-mærker, Victorinox, har genindført en moderne udgaveder er ideel for internationale rejsende.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.