Hvordan til at bære din tegnebog sikkert?

Alle har oplevet de badeffects at den globale krise bringer til os. Alle er beenworking hårdt bare for at være i stand til at tjene penge til at kunne give theneeds deres familiemedlemmer og for at være i stand til at overleve livet. Dette er thereason hvorfor vi gørikke ønsker at miste endnu en enkelt centavo som vi haveworked hårdt for. Så meget som muligt, vi ønsker at tilbringe hver singlecent omtanke. Men der er allerede mange afhente lomme bander thatworks så hurtigt, at de bare kan glide ind i dine åbne lommer og getyourwallet uden at du ved det. Dette er grunden til, at man har tobe meget omhyggelig, når gå ud til en overfyldt sted, så de wouldnot være et offer. Men vi kan aldrig være sikre på, at vores lommer er safeevery gang vi går ud. Vi kan ikkevirkelig være sikker. Vi kan ikke preventthe afhente lomme bander. Men vi kan anvende et par tips til at holde ourwallet sikkert fra pick up pocket bander.

  • Hvis du rejser med en pung, skal du lære, hvordan du holder det tæt. Det er bedst at bære en pung, der har kort rem. Så meget som muligt, sætte din pung eller taske foran dig. Dette ville gøre tyvenat være i tvivl om at stjæle din pung, hvor dine penge og identifikationskort er til stede.
  • Brug din forlomme i stedet af baglommen. Dine tegnebøger er sikrere, når de er i de forreste lommer, fordi du betaler mere opmærksomhed i din forlomme i forhold til din baglomme.
  • Når du går på en rutschebanetur, spidsen nævnt tidligere er ikke sikkert for dine penge og kreditkort. Den lynlåslomme er tilrådeligt i denne situation. En lynlås gør det vanskeligt for en fremmed at få adgang til dine penge og kreditkort.
  • The bælte, der har særlig lomme kan også være godt. Disse specielle lommer kan holde dine penge godt og nemt, men det er svært at få penge. Du kan ikke nemt få adgang til dine penge. Safer for dig.
  • Penge klip kan også bruges i din pung eller på lommen, men dette er ikke en sikkerhed for, at dine penge ikke vil blive hævet fra dig.
  • Hvis du rejser, er det bedst, at du bærer de lyse ting. Så meget som muligt, bære kun din pung eller taske. Må ikke bære så mange identifikationskort hvis ikke nødvendigt. Carry kun de mest nødvendige identifikationskort og de penge,du får brug for. Et kreditkort er okay. aldrig bringe checkbooks hvis ikke nødvendigt. de mindre ting, som du bærer, de mindre rod, at du ville støde på.
  • Endelig tjekke i dit sind de ting, du har bragt uden at kigge i din ting. Efter at have en liste over de ting, du har bragt, hvis disse ting er stadig komplet efter din tur i et overfyldt sted ser.

Extra omhyggelig er, hvad du har brug for youto være sikker fra pick up pocket banden. Aldrig være for løs, når du arein en menneskemængde.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.