Mont Blanc Meisterst? Ck Wallet Review

Mont Blanc, mest kendt for deres høje kvalitet (og dyrt) skriveredskaber har også ahigh-pande katalog over lædervarer, herunder en meget raffineret linje wallets.I 'm en ivrig fan af, men for nogle grund, jeg ikke'tget begejstrede deres tegnebøger. Selv med den følgende beskrivelse fromMontblanc.

TheMeisterstuck Wallet er produceret i Sydtyskland fra Fullgrain calfskinwith subtile print og en fin, sjælden finish. Den har chromgarvning, semi-anilinedyed overalt, Jacquard foring og en Montblanc brand. Tegnebogen er mærket bythe Montblanc sort og hvid stjerne logo medbranded ruthenium-belagte ring.?

Soundsamazing gør det ikke? Eller gør det? Hvad betyder alt dette? Det er en læder pung ret? Så hvorfor al den fussabout chromgarvning og semi-anilin gennemfarvet-out? Nå, jeg har planer om gettingto bunden af ​​denne sindet-spinning beskrivelse for at se, hvor? fantastiske 'thiswallet egentlig er. Og vi starter med fullgrain kalveskind.

Kalveskind isthe huden af ​​en kalv, ikke en ko. Det er vigtigt, fordi teksturen af ​​calfskinis meget blødere og har en strammere korn end koskind eller andre garvet productsfor sags skyld. Men fuldnarvet? Jeg har fundet, hvor kalveskind er blevet beskrevet ashavingaf fine korn, men jeg kan ikke finde nogen steder at websteder fuldnarvet. Jeg dog finde ud af, at kalveskind er almindeligt anvendt i traditionelle læder bogbind, velin andparchment manuskripter. Jeg kan godt lide, at MB gør en hilsen til deres mere populære penlinje. Det synes hensigtsmæssigt. Uanset, fuldnarvet kalveskind synes at være en anden måde at sige finkornet calfskinand enten er af høj kvalitet materiale. Men hvordan er det kalveskind forberedt?

For at touse skindet af et dyr som et holdbart produkt, du er nødt til at holde det fromdecomposing Dette sker gennem processen med garvning Der er tre waysto tan en Skjul,.. Vegetabilske garvning, Mineral Garvning og Tawing.

Vegetabletanning (ved hjælp af tannin? Deraf navnet af processen) forårsager skjul på becomeless vandopløselige og mere fleksibel. Det er en kemisk proces, ved hjælp naturalingredients og ærligt det er en underligt, at nogen nogensinde opfundet det! Jeg wouldhave ønsket at se, at light-bulbslukkes.

Tawing er aprocess garvning, der bruger alun og aluminium salte. Fra beskrivelsen, tawingseems at være en farlig proces? Mindre en naturlig én. Måske et industrialiseret, strømlinet proces for at skabe billigere læderprodukter.

Den tredje vej? Mineraltanning? Er Montblanc har valgt metode. Mineral garvning normalt useschromium. Igen, processen virker farligt og jeg er sikker på protectiveequipment er involveret. Interessant nok, efter den indledende proces, er chrometanned skins blå inden farvning. Ienden, chromgarvning er hurtigere thanvegetable garvning (mindre end en dag for denne del af processen) og producerer astretchable læder, som er fremragende til brug i mange tøj poster, herunder -?. du gættede det tegnebøger

Så du haveto hånd det til MB til at beskrive hvilken proces de bruger til at tan theirproducts, men chromgarvning næppe så spændende eller ekstravagant whendefined. Faktisk regelmæssige gammeldags garveprocessen Gårsdagens isprobably foretrække i form af håndlavede lædervarer.

Du skal ikke være bange for at shoppe rundt på internettet for gode priser på Montblanc Tegnebøger som du kan finde salg og tilbud overalt. Men gør du sørge for at tjekke ud Executive Essentials. De har et fantastisk udvalg af Montblanc udøvende gaver.

Dette aspekt af Meisterstuck Wallet provedto være virkelig interessant, og jeg vil indrømme, kommer primært fra Wiki bærer sit navn. Inshort er læder farvet for at skjule pletter og gøre en ensartet materialsuitable til formning i beklædning og elementer. Anilin farvestof ikkekun farver, butit igen bidrager til at skabe blødt og smidigt læder Der er to typer ofAniline døende processer.. en fuld og en semi Den fulde fremgangsmåde anvender kun anilinedye mens semi-processen anvender anilin samt andre kemikalier .

Ifølge Wiki, hverken metode isbetter eller producerer en højere kvalitet. Forskellige kemikalier er blot usedto opnå forskellige finish. Så MB bruger en semi-farvet proces at opnå thefinish de søger. Det er ikke en finish specifik for MB-produkter,men youcan't argumentere med de resultater, de får.

Da jeg først sawJacquard foring mit sind gik straks til Jean Luc Picard? Fortælle mig yoursdidn't. Ordet er som en kombination af hans første og sidste navn og remindsme at jeg skal begynde at se, at serien igen fra start til slut. IVirkelighed, jacquard er et stof withan uløseligt vævet mønster. Processen blev opfundet af Joseph Marie Jacquardin 1804. Det mærkelige er, at Jacquard er generisk og har mange stylesincluding Brocade, Damask og matelasse. have Jacquard foring er moreimpressive end at have en bomulds vævning ogtilføjer en hel del til den detalje FOR DEN tegnebogen. Jeg giver høje karakterer til MB for at tage sig tid til at sætte en pænere fabricinto en allerede flot tegnebog.

Beskrivelsen ofRuthenium kunne være en Hub Page alt selv. Generelt er det et medlem af platinumfamily og ligesom theother metaller af platin gruppen er ruthenium indifferent over for de fleste andre kemikalier (men du allerede vidste, at rigtige!) Det blev opdaget iRusland ved videnskabsmand Karl Klaus i 1844. Mostimportantly er dens sjældne og dyre, og på Meisterstuck Tegnebog. Ok, MBnice job på at finde en sjældent hørt af eksotisk metal og trimning ud af din walletswith det. Du får ekstra point for det.

Fullgraincalfskin, chromgarvning, semi-anilin farvet, Jacquard foring og ruthenium alle sammen i kunstfærdighed at gøre op theMeisterstuck Tegnebog. Store ord for noget, der totes omkring din countrieslegal bud, så du kan stoppe ved den lokale pub efter arbejde for en cool én.Men helt ærligt, selv om de fleste af de funktioner, der er nævnt ovenfor, er justprocesses klædt i fancy ord at virke? godt fancy, de er i virkeligheden selve crafting systemer, der skal til at ske med henblik på at skabe en fin tegnebog. Og mens mostare nødvendigtog måske ikke behøver at blive nævnt med en sådan iver, at de allcontribute til, hvad der virkelig er en temmelig forbløffende tegnebog.

Men for mig ... Jeg vil holde på at indsamle kuglepenne.

  • Den ultimative butik for Meisterstuck 149 viden og salg. Auktioner og tilbud fra Internets bedste og mest betroede sælgere.
  • Herre læder tegnebøger fortsat være den standard valg for mange kyndige mænd. Evnen til herre læder tegnebøger til at håndtere og opbevare kontanter er blevet bevist i årtier, men det er nyttigt for mange andre ...
  • IKKE ALLE MENS WALLETS er skabt lige Hver mand har fået en tegnebog som en gave, men hvor mange af disse tegnebøger var den rigtige stil? Nogle af os er helt bevidst og er meget specielt om det mærke ...
  • Fashionable vide, at accenting et klassisk garderobe med top kvalitet tilbehør som fremragende kvalitet tegnebog. Elegante manchetknapper og en no-nonsense vedhæfte case er en stil reglen, der kan hjælpe magten op ...

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.