Vintage og Vintage-inspirerede tegnebøger

Jeg har altid bruge vintage tegnebøger. De er smukt lavet med detaljer, som du ikke kan se i dagens tegnebøger. Der er noget tidløst og elegant om dem. Finde en smuk vintage pung i god stand kan være svært. Nogle gange, med tiden, syning begynderat smuldre, og nogle jeg har fundet kan lugte af mug fra fattige storage.When shopping online for vintage tegnebøger, se nøje på billederne for mørke pletter eller uoverensstemmelser i sømmene. Request billeder af indersiden af ​​tegnebogen, hvis ingen er forudsat- ofte foring røber, hvad den udvendige læder må ikke, såsom vand pletter, prikker af meldug eller generelle gulfarvning eller hærdning .

Heldigvis er der nogle fantastiske vintage-inspirerede tegnebøger, der gøres i dag, at alle har det klassiske look af vintage, og ofte de samme gode materialer, men uden Hvor var det, at det afhentet denne lugt? Eller Hvor meget længere vildenne sidste? kvaliteter af real vintage.

Typer af tegnebøger

Clutch

The kobling pung opstod i den victorianske æra, hvor kvinderne kun behov for et sted at stash ildelugtende salte og et lommetørklæde. De er små, elegante punge, og til sidst blev oversat til lange, elegante tegnebøger gennem indsættelse af organisatoriske slots og lommer til forandring.De er slanke og ser meget sexet og feminin i en kvindes hånd, og er formentlig den mest elegante tegnebog.

Mange af de kobling tegnebøger i dag har en masse-producerede, utilitaristisk føler - enhver, der har set dem i rækker i en bin på stormagasin ved, hvad jeg mener der er nogle, der opretholder den samme elegance fra fortiden Hobo International laver!.. mine favoritter, selvom de er pebret Du får hvad du betaler for selvom, jeg altid genkende en Hobo International pung fra hele rummet - de er så godt lavet og designet og helt un-missable .

Hvis man ønsker at gå efter den rigtige vintage deal, disse er tilgængelige som godt, selvom du kan fortælle vi har Amped op mængden af ​​ting, vi er nødt til at bære - de ældre tegnebøger har generelt mindre organisatorisk kapacitet og kan være tyndere.. og generelt mindre Par, der med hærdning, der sker med tiden, og du kan have at gøre nogle alvorlige redigering til de emner, du ønsker at bringe Dette kan være temmelig befriende, men - se om du kan komme af med bare læbestift ogID!

The Princess Wallet

Hovedsageligt fra 60'erne og 70'erne, er prinsessen tegnebog en stor dagligdags tegnebog. Den er lille, så det vil ikke tage megen plads i din pung (og kan gled ind i en baglomme), men generelt kommer med sin egen møntpung og kreditkort arrangør, så du ikke mister nogen plads Plus, den medfølgende pungen er uvurderlig -. ikke mere forandring klirrende rundt i bunden af ​​din pung De mange detaljer på flappen - fra syning til sølvstuds til juveler - giv en enorm mængde af sort til disse tegnebøger, og jeg har altid et par stykker i en skuffe, fordi jeg aldrig kan modstå en særligt sød én på loppemarked!

The Coin Purse

Der er noget så yndefuld omkring en mønt pung. Jeg elsker den lille elegance det i en kvindes hænder, den omhyggelige knivspids for at åbne låsen, og skinnede ind med den blide kendingsmelodi for forandring. Den beskedne af tegnebogen tvinger hændernetil meget feminine former, det plus er en fantastisk måde at bære forandringer og alle små gode lykke charms som du måske ikke ønsker at forlade hjemmet uden. Plus det kan være en sød, kompakt tilbehør til en aften i byen.

Hvis man vil bruge en mønt pung til din tegnebog, sørg for at finde en stor nok til at holde dit id, kreditkort og andre fornødenheder. Coin punge er ofte for lille til disse hæfteklammer, og du vil ende op med nogetdu kan ikke låsen lukket! Nogle kvinder bruger en cigaret sag eller et visitkort indehaveren til at holde plast, med en mønt pung til at holde kontanter. Dette kan begynde at få besværlige og svære at håndtere, så sørg for at tage størrelse ognødvendige ting i betragtning, når vælger en af ​​disse delikate tilbehør.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.