Metal VS Læder Money Clips

Op til dette punkt, mænd brugte til at bære punge med dedikerede sektioner for pengesedler og kreditkort, men nu en ny konkurrent har indtastet mænd tegnebog markedet. Money klip er et fantastisk tilbehør til håndtering af pengesedler og muligvis plastikkort. Som kontanterclip tilbyder en smart, let alternativ til konventionelle tegnebøger, mænd elsker at købe pengeclips for deres daglige penge håndtering.

Penge klip er lettere i vægt, sikrere, fordi de ikke er let mærkbar ved lommetyve, nemmere at bruge, da de tilbyder hurtig adgang til kreditkort og sedler, så næste gang du betaler kontant på en købmand, du rent faktisk kan gøre det meget hurtigereså ved hjælp af kontanter klip sparer tid.

Pris:.. En af de unikke aspekt af metal pengeclips er, at de er ekstremt billige i forhold til konventionelle stilarter mænd tegnebøger Lav rente gør dette til en utrolig og billig gave til dine kære

Nu kommer den svære del, penge eller kontanter klip kommer i forskellige former, kan du finde dem i læder samt i metal-formater. I form af læder, får en penge klip sin styrke gennem kraftige magneter, så dybest set de er magnetiske lædertegnebøger Men nogle læder variationer kommer med metal steder inde i stedet for en magnet på den anden side, er kontant klemmer fås i forskellige metaller som:... sølv, grafit, rustfrit stål Se en liste over de bedste penge klip tegnebøger for mænd.

Læder Money Clips:Læder format klip giver stor værdi for dine penge. Læder er utroligt, da de er holdbare og kan brugerdefinerede farvet og stylet. Høj kernelæder er pålidelig materiale til mænd accessories. Men hvis du er imod aflivning af dyr for at indsamle deres hud til at væreanvendes i læderindustrien så kan du overveje syntetisk læder, som er billigere i forhold til ægte dem. De er gode at bruge, når du får dem i tegnebøger, hvor flere stærke magneter bruges til at tage sig af den kontante regninger.

Metal Money Clips:Med hensyn til metaller de penge, klemmer kan være fremstillet af sølv, guld, titan, rustfrit stål, kobber, bronze, messing, krom, platin og grafit. Den unikke aspekt af metal-formater er, at du kan have noget indgraveret på deres overflade, som kanvære stor for brugerdefinerede klip elskere. Du kan finde unikke muligheder, såsom indgraveret optioner, klip med ur, etc., er en sådan tilpasning ikke tilbydes i magnetiske læder modeller. Metalklemmer er lettere i vægt versus læder dem, fordi metallet er stærkere ogkan du få et meget tyndt lag til at gøre jobbet, dette faktum gør dem ekstremt slanke og lettere i vægt. Metal er forholdsvis mere kraftfuld end læder, dette gør det muligt at bruge meget lille størrelse klemme til at holde sedler fast.

Op til dette punkt har vi diskuteret funktioner i metal og læder klip, tage et kig på de højest muligheder for kontante klemmer og for mænd. Det er op til dig, hvilke materialer du har lyst til dine kontanter klemme, så er du velkommen til at udforskesamling.

Ikke tilfreds og Looking For Flere indstillinger?Tja, hvis du søger et andet alternativ til metal og læder, så skal du overveje at kontrollere hård plast versioner såsom kulfiber, som giver nok styrke til at fast holde kontante regninger.

Hvis du ønsker at udforske mere og føler andre tegnebog design (bi-fold, tri-fold, forlomme, etc.) er også cool, så tag et kig på 2012 i alle stilarter fra berømte navne.

Ingen kommentarer endnu.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.