De 5 mest populære mærker af Herre Tegnebøger

Fashionable vide, at accenting en klassisk garderobe med top kvalitet tilbehør som fremragende. Elegant manchetknapper og en no-nonsense vedhæfte? Sag er en stil regel, der kan hjælpe med at magten op deres karriere. Vælge de rigtige udøvende Essentials også taler meget om den enkeltes ivrigefashion smag eller generel følelse af stil.

Når det kommer til, hver fyr adskiller sig, hvad de ville overveje som de bedste mærker. Alligevel bestemte mærker ikke skiller sig ud, især for dem, der virkelig foretrækker at gå af populære designer navne.

Ranking højt i mest fashionable guys 'liste over fem højt ønsket, er:

1.. Hugo Boss

2. Louis Vuitton

3. Prada

4. Cartier

5. Coach

Der er et stigende antal fyre, herunder nye generation fyre, som ikke helt bevidst, når de køber ting som en, men vil gerne byde store designer tegnebøger, fremhævet som blandt de bedste, som gaver.

Populære designer mærker af tegnebøger for mænd tilbyder længere levetid og elegante funktioner, der synes at sige, at den person, der ejer dem er ankommet. Smag varierer, og mens nogle mænd kan være særlig om farven på deres tegnebøger, andre ville hellere holde sig til traditionellesort eller en nuance af brunt. A er et vigtigt tilbehør, så det bedste valg vil være en, der passer til hans personlighed og image. En enkelt kvalitet mærke kan tilbyde en bred vifte af muligheder, de fleste med den karakteristiske logo ses foran tegnebogen. Nogle har små detaljer, bortset fra de sædvanlige funktioner, der omfatter regninger og kreditkort slots, der adskiller dem fra andre.

Disse mærker tilbyder utrolig blød og smidig læder, kvalitet syning, og faktisk har fortjent tillid forbrugere i hele verden, der har snuppet deres mode innovationer. Andre navne, der måler op til de fleste mænds kræsne stilarter er, Montblanc, Calvin Klein, Gucci plus mangestigende stjerner som Bottega Veneta, Massimo Dutti, osv. Nogle mænd kan have en kombination af de førnævnte mærker og andre ikke er nævnt, men som konnoterer kvalitet og stil så godt.

Uanset om du ønsker en slank, kan du putte inde baglommen på dine bukser eller en handy organisator med mønt pose og rigelig plads til opbevaring pengesedler, kvitteringer, kort og små emner, der er en kvalitet tegnebog, der vil være rigtigt for dig. Hvor at finde de bedste tilbud? Bortset fra stormagasiner og high-end tøj eller smykker / ur butikker, online auktion sites tilbyder også ægte designer mærker af tegnebøger i blødt kernelæder.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.