For mænd: Throw Away din tegnebog og få en Money Clip Kort Holder i stedet

En mands personlighed kan sandfærdigt og præcist afspejles i valget af tegnebogen, som han bruger. En strømlinet og elegant designet af tegnebogen er naturligvis den ene, at de fleste mennesker, der ville elske at have. Det handler ikke kun ser godt ud og let at bære,da det viser, at du er en person, der har sans for mode. Jeg tvivler på, at nogen ville elske at have en tyk, pladskrævende og uhåndterlige tegnebog.

Men de fleste mennesker, der bruger dem ganske ofte befinder sig uoverskueligt med kreditkort, ID'er, regninger og alle slags andre fødevarer placeres i alle retninger. Det er svært at være strømlinet og glat, når du fumle med masser af det meste uønskede foderstoffer, når betalerved kassereren tælleren. Ikke kun det, kan du genere dig selv foran damer, hvem kan bare kø udover dig.

Har du tænkt på at bruge penge klip kortholderen? Denne type minimalistiske tegnebøger er absolut den perfekte løsning for dette enkle problem. Taler om stil og funktion, det virkelig rammer en god balance mellem dem.

Det ligner en almindelig tegnebog tegnebog, men meget tyndere, da der ikke er bill rum for dig at proppe dem rodet papirer indeni.

Det har ikke sidelommer også, så du skal ikke forvente, at du kan glide i et papir eller en note på det.

En tegnebog er dybest set et tilbehør, som bruges til at gemme penge og kort, så du skal ikke misbruge det med unødvendige ting.

Det grundlæggende design er penge klip løber gennem centrum med nogle slots til kreditkort i siderne. Der er foldede og ikke-foldede designs, så du kan vælge den, du vil.

Men hvis du søger at få en til dig selv, er der visse ting, du bør se på, før der træffes beslutning om en.

Der er store sorter af penge klip kortholderen, som du kan vælge imellem.

Tja, det er meget tydeligt, at kvaliteten vil variere mellem penge klip kortindehaverens tegnebøger. Første ting, du bør se nærmere på er de penge klip selv. Prøv åbne og lukke klippet flere gange for et par gange, og føle, hvis du er fortrolig med det. Åbningen indsats bør ikke være svært, men greb dog bør være en masse strammere når den klikker tilbage til lukket stilling.

Dette dybest set har at gøre med fjedermekanisme af klippet,. Godt, medmindre hvis du får den magnetiske type, hvor klippet funktionen er erstattet med små og tynde lag af magnet

Den bedste måde at teste klippet er at bringe omkring 20 til 25 stykker papir regninger med dig, når du køber en. Afprøv klippet og se om det kunne holde alle de noter på plads uden nogle få slukket nemt. De fleste af pengeneclip kortholderen findes på markedet kan gøre dette uden problemer.

Desuden bør du også kontrollere, om penge klip er fastgjort til tegnebogen, eller hvis det kan afmonteres. For sikkerheden for din pung og ejendele, bør du vælge den ikke-aftagelig clip, da dette vil eliminere risikoen for hele klippetfaktisk glider ud af tegnebogen, uden at man ved.

De penge klip, der holder dine noter er faktisk ryggen af ​​penge klip kortholderen tegnebog. Og det gør tegnebogen stivere eller stiv end en typisk tegnebog tegnebog og for det, bør du vælge en tegnebog, der er lavet af blødt, men smidig ellerfleksibel læder. Dette vil ikke gøre du føler dig utilpas, når tegnebogen er i din lomme.

Siden penge klip kortholderen tegnebøger er designet til at blive slankere og slankere end den almindelige tegnebog tegnebog, bør du altid tjekke om tegnebogen er lavet til den type valutaen i dit land. Tja, de fleste af disse tegnebøger støtte alle former for valutaermen det gør ikke ondt at tjekke det ud.

On the cards rum, er de helt standard med 3-4 slots til dine kort. Og ikke forvente, at du kan proppe snesevis af kort indeni. Dette er en minimalistisk tegnebog, der kommer med sin egen stil, så ikke ødelæggedet.

Endelig, den perfekte penge klip kortholderen tegnebog afhænger af dine præferencer og personlige stil. Bare vælge en, som du kan lide og føler sig trygge ved, men altid gå efter kvalitet. Jeg tvivler på, at du ønsker at fumle rundt på grund af den dårlige kvalitet penge klip.Du ønsker heller ikke dine noter, der skal stikker ud af tegnebog, der ikke kun ser rodet, men også indbydende lommetyv. få den rigtige penge klip kortholderen vil helt sikkert være det perfekte tilbehør til dig.

  • Kreditkort indehavere i modsætning til traditionelle bill fold tegnebog er specielt designet til opbevaring kreditkort og / eller kort ens ting såsom id, kørekort, osv. På grund af den vane at gøre indkøb via ...
  • Flere mennesker begunstige brugen af ​​kreditkortet disse dag, især en, der er fremstillet af læder. Det bruges som et lettere alternativ til den almindelige pung eller taske, som vi normalt bruger til at bære ...

Ingen kommentarer endnu.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.