A RFID Blocking Wallet kan forhindre identitetstyveri

RFID-chips bliver mere og mere en del af vores daglige liv. Hvad er de kan du spørge? RFID står for Radio Frequency Identification Devices. De er små, passive radiosendere ofte er placeret i produkter for at forhindre tyveri. Nu er deogså indlejret i identifikationskort såsom pas, samt kreditkort til at hjælpe fremskynde transaktioner.

Disse passive sendere dybest set ligger i dvale, indtil de aktiveres af en nærliggende RFID-læser, som sender et stærkt radio strøm, som driver dem på, så gør dem sende et signal, som kvidrer oplysninger såsom kreditkort-konto, udløbsdato, osv.

Du har måske selv bemærket RFID-læsere, der er placeret tæt på butikken udgange, eller ved et uheld gik ud med et produkt, der ikke får ryddet , og derved udløse en alarm. Disse dobbelt streg, som du gå forbi på stormagasin er RFIDlæsere, og de sender et stærkt signal, der gør chips tale.

På samme måde tankstationer har installeret lavere forsynede versioner på benzinpumper at læse hurtige løn gas kort. Selv Visa og MasterCard er nu at komme ind i handling med RFID-chips i nogle kort, så du knalde dem i nærheden af ​​en terminal uden at røre den.

De nye amerikanske pas såvel som dem af flere andre fremmede nationer, indeholder nu RFID-chips. Alt dette teknologi er fint og godt, hvis den opbevares i de rigtige hænder. Desværre nu hackere eller identitetstyve gør deres egne bærbarelæsere, som de kan bruge til at stjæle dine private oplysninger. Disse skjult RFID-læsere kan gøres for under $ 50 fra dele til rådighed på websteder som eBay og kan være forklædt som en dokumentmappe, paraply, eller et andet objekt, og taget ud i offentlige steder.ved at sigte skjult læseren på din pung eller taske, selv fra på et overfyldt værelse, kan identitetstyve stjæle dine mest følsomme oplysninger og bruge dem til deres egne mørke formål ..

Der har allerede været flere tilfælde af RFID identitetstyveri. Alle en hacker har at gøre for at opbygge en enhed er at kigge efter planer på internettet, og han kan stjæle kreditkortnumre den næste dag. (For nogen af ​​jer tænker på at bygge ditegne RFID-chip-læser, er det en forbrydelse, og hvis fanget, vil du står over for alvorlige sanktioner.) Ved en nylig high tech konvent i Las Vegas, hvid hat hackere brugte disse hjemmelavede RFID-læsere til snuse chips i besøgendes kreditkort fraflere meter væk, derefter udskrive Kreditkort med de oplysninger, de opnåede. Ofrene blev anmeldt og vist, hvordan man beskytter sig mod fremtidige handlinger fra rigtige sort hat hackere .

Hvordan du beskytter dine RFID Kreditkort og pas?

Nogle mennesker er at beskytte sig selv ved at pakke deres kreditkort i alufolie. Denne rå metode virker ved at skabe et skjold omkring RFID-chip, blokerer indkommende aktivering signal.

En bedre, meget mere praktisk måde at beskytte dit kort bliver læst af hackere er at bruge en RFID blokerende tegnebog. Disse tegnebøger indeholder en metal fiber mesh, der gør en Faradays bur omkring den chip, der radiobølger ikke kan trænge igennem.

Hvis man tror, ​​det er alt bare stanniol hat paranoia ting , er du desværre fejl. Chancerne er, at lige nu, er du sandsynligvis gå rundt med en lille radiosender på din person. Hvis dit kreditkort, pas eller kørekort haren RFID-chip indeni, og det er ikke afskærmet, din identitet er i høj risiko, og du bør overveje at gøre noget ved det på én gang.

Ud over at beskytte din identitet med en RFID blokering tegnebog, bør du tilmelde dig en identitet Tyverisikring, i tilfælde af at dit kort bliver hacket, tabt eller stjålet. Det tager ikke tyvene lang tid at bruge indholdet af tegnebogenetablere kredit og ødelægge dit gode navn.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.