Penge klip tegnebog Options

Et penge klip tegnebog tilbyder en diskret og mere effektive midler til at gennemføre penge, et kørekort eller kreditkort rundt uden de ofte bulkiness i en traditionel stil tegnebog. En forlomme tegnebog med penge klip kommer i et valg af fashionable stilarter og finish, med en lomme til et ID-vindue og kort, samt en fjederbelastet enkelt eller dobbeltsidet penge klip for kontanter og kort Hvis shopping for mænds penge klip tegnebøger tage et øjeblik til at inspicere klippet -.? som clips tilholder den kontante behov for at blive vist meget stærk, behøver du ikke ønsker at være bekymret om noget uheld glider ud, når du er på farten.

En kvalitet læder penge klip tegnebog komplet med kontraststikninger tilbyder en stilfuld og elegant pung i et udvalg af farver, såsom tan, sort eller brun. Ofte gør en perfekt gave på en særlig lejlighed, hvis brugerdefinerede indgraveret en bror, far,en bedste mand eller brudgom på en bryllupsdag. Og en høj kvalitet pung i læder vil alder godt. En slank penge klip tegnebog er slank og ultra tynd, med en låseclips i stand til at holde alle regninger og kreditkort sikker på en enkelteller dobbeltsidede klip. Disse kompakte holdere passer nemt ind i en lomme, pung eller taske, uden at størstedelen af ​​en traditionel tegnebog. Lavet af et holdbart rustfrit stål, krom, gummi eller læder materialer. Slim klip holder ofte op til 30 regningerpå den ene side og seks kreditkort på den anden, eller hvis en enkelt kortholder kan trygt holde 12 kort. En magnetisk penge klip tegnebog kommer i en bred vifte af smukke designs, i ægte læder, med stærke magnetiske clips sikkert at fastgøre penge uden afmagnetiseringalle disse kreditkort. Disse tegnebøger også små inde lommer til tilbehør såsom kørekort og kreditkort.

A herre penge klip tegnebog er en stor pladsbesparende enhed til at holde organiseret på alle tidspunkter, og en enkel og effektiv løsning til at erstatte det ofte omfangsrige, fed tegnebog. En tegnebog ved dette design er så elegant og funktionel som en traditionel penge keeper,selv i stand til at gemme kontanter og kort i en mere kompakt måde. udvendige lommer er der for at tage licens, kreditkort eller visitkort, en central lomme er for kort, og en penge klip er der for at holde regningerne.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.