IWallet Mens Card Wallet

ErHigh tech kontanter og kreditkort tegnebogDer omfatter en hel del innovative funktioner og faciliteter, der gør det meget eftertragtede sikringsordning i dag. Glem den konventionelle møl spist læder og lærred tegnebøger, der tilbyder sjældent sikkerhed til dit kreditkort og kontanter.IWalletEr din bærbare sikker, der ikke kan tilgås af nogen anden end du alene, da den anerkender en enkelt finger print kun fingeraftrykket sin? Ejeren. Udviklet som et resultat af flere års indsats og perfektion af fremtrædende ingeniører, der arbejder i projekter medNASA,IwalletsKommer i en elegant hård sag byggeri, blot ideel til at gemme dine tvingende kreditkort, tidligere port fotos, personlige oplysninger og andre kritiske data sikkert.?

MedIWalletTil din rådighed, vil du aldrig blive givet med chance for at forlægge eller miste dinWalletI din levetid. IWallet inkorporerer up-to-the minut teknologiske fremskridt, der holder trit med efterspørgslen efter ekstrem sikkerhed og privatlivets fred. DenIWalletInkorporerer avanceredeBluetooth-teknologiDer gør det muligt at blive parret med din mobiltelefon, så det advarer dig med en høj bip via telefonen, når din telefon og iWallet er adskilt af 15-30 meter. Den avancerede Biometrisk fingeraftryk adgang funktion i iWallet giver ekstra beskyttelsedine værdigenstande, da biometrisk læser integreret med tegnebogen anerkender ingen andre end din finger udskriver kun. Denne smarteWalletKommer med ekstra funktioner som sabotage modstand og vandmodstand, så du behøver ikke at bekymre dig om det, når rode. EndvidereIwalletsTilbyde dig mulighed for at forebygge og afsløre identitetstyveri, der ellers kan opstå med konventionelle tegnebøger.?

Baseret på konstruktionsmateriale, der er tre pragtfulde modeller forIwalletsFor at vælge imellem, der omfatter: de 100% kulfiber modeller (Model SC-5144), kulfiberIWalletKan du være sikker på, at dine kritiske forretningsdata ikke bliver tabt, mens rejser eller endda mens du sover. Således er disse funktioner gørIWalletDen bedste følgesvend af forretningsrejsende.?

IdentitetstyveriEr en af ​​de hurtigst voksende sikkerhedstrusler i USA og kaldes inddragelse af en uautoriseret person, der ulovligt erhverver de kritiske data fra en anden person, såsom deres kreditkort, bankoplysninger, brugernavne og adgangskoder, og endda penge. Denperson, hvis identitet er tabt på denne måde kan normalt lider af talrige konsekvenser.?

Finansiel tyveriKan opstå, når en kriminel trækker midler fra offeret fra en legitim bank hjælp identitet tokens som identitet token papir check, plastickort, PIN-kode, afleveringskvitteringen, identificere personoplysninger og kortnummer.Kreditkort og bank svindelEr to typer af finansielle identitetstyveri der er blevet rapporteret til at ligge 17-26% i USA. 18% af identitetstyveri fundet i dag optræder i form afForsyningsselskaber svigDer refererer til udnyttelse af rene kredit rapporter til et barn eller en person, som ikke bor i boligen for at blive godkendt til forsyningsselskaber. Tyveri af CPR-nummer og dens anvendelse til at få et job kaldes beskæftigelsen svindel (12%). En anden form forIdentitetstyveriEr? Lån svig ', der opstår, når et lån er anvendt af kriminelle i navnet på offeret, der kan endda ske, når CPR-nummer ikke passer med det navn. Tyveri af kritiske data for en person kan også medføreidentitetstyveri i form af? regerings svig «, som kan omfatte udnyttelsen af ​​CPR-nummer, skat, og kørekort.?

IdentitetstyveriEr på fremmarch i dag med den usikrede form af datalagring og transaktioner via netbank, internet shopping, sociale netværk osv. Stjæle af personlige oplysninger via stjålne pung er en af ​​de hyppigste årsager til identitetstyveri sker i dag. Du kan undgårisiko for din tegnebog fra at blive tabt effektivt med hjælp af et avanceret alternativ tegnebog, der kommer i form afHigh tech elektronisk kreditkort og kontanter iWallet.Udviklet af de fremtrædende forskereArbejder i NASA,De smarte iwallets er de bedste teknologisk innovation i dag, der tilbyder pålidelig sikkerhed og sikkerhed for dine værdigenstande. På grund af integration af avanceret Biometrisk fingeraftryk adgang funktion, der gør det muligt at genkende kun et enkelt fingeraftryk, kan dette tegnebogen åbnes og tilgås ved sinretmæssige ejer alene. øvrigt, integration af Bluetooth-teknologi hjælper dig med at advare i tilfælde afIdentitetstyveri.

  • En hård sag tegnebog, manipulere resistente, lavet af plastkomposit, som du kun kan åbne, hvis det genkender dit fingeraftryk.

Det handler om at stjæle penge samt othervaluable oplysninger fra anden persons lomme uden hans viden er calledpick indkasserer. Disse dage, de fleste af vores værdifulde oplysninger som creditcards, cpr-numre, og kørekort plus hårdt tjente penge iscontained i en tegnebog.I de fleste tilfælde kan dens pick lommetyveri resultere inidentity tyveri. Således opstår der et tab af enorm mængde penge til sine ejere. ioverensstemmelse af de nødvendige undersøgelser afslørede som kreditkortselskaber, omkring 43% FOR DEN identitetstyveri forekommer i USA opnås vedde stjålne tegnebøger. Her kommer theimportance af et anti pick pocket wallet i form afIWallet.

IWalletEr blevet lanceret på at overveje behovet for en newproduct innovation i den personlige tegnebog branchen i lang tid. Den onlyhigh tech tegnebog udviklet af ingeniører, der arbejder iProjekter med NASA.En vigtig specialitetIWalletEr, at det kunne blive matchet med udvalgte PDA-telefoner viaBluetooth Technology. Som et resultat, hvis din mobiltelefon ogIWalletEr 15? 30 ft væk fra hinanden, vil telefonen aktiverer en alarm, som igen er nyttigt, hvis du forgetyour mobiltelefon eller nogen forsøger at stjæle dinIWallet.Dette er en ekstra fordel forIWallet.

Blandt mange af sine forbløffende træk, måske themost bemærkelsesværdige er dens indarbejdet biometrisk læser grundet som du couldopen denne tegnebog, hvis det genkender dit fingeraftryk. Dette vil til gengæld hjælper tocare om dine personlige oplysninger samt kontanter i en pung, som kun youcanadgang til eller låse. Derved kan du overvinde situationer likeidentity tyveri eller dine børn eller nogen i din husstand stjæle moneyfrom din tegnebog, mens det er uden opsyn.

IWalletEr tamperresistant og kommer i form af hårdt konstruktion. Det giver dig mulighed for at choosefrom tre fantastiske modeller som SC-5144 er Model LC-5346, og model LC-5245. Inwhich Model SC-5144 lavet af 100% kulfiber ogde to andre fromCarbon Fiber og Kevlar. Prisen for disse modeller er kun US $ 599,95. Inaddition, fantastiske muligheder er tilgængelige i form afIWalletsLavet af glasfiber, hvis du er på udkig efter areasonable valg, men som i det alle førnævnte funktioner. Du kan ownit for kun US $ 299,00! Den fås i seks usædvanlige modeller.

Uanset det er bifold eller trefolds eller designer ellerTrendy tegnebogEller en første-satsen qualityleather tegnebog, for at sikre dets sikkerhed og effektivitet, bør det keptin en ordnet måde. Nogle vigtige tips er nævnt nedenfor for at holde din walletin en organiseret måde.?

Først og fremmest, har en tegnebog med plentycompartments, så det nemt kan holde din kontanter og otherinformation. Hvis du kommer til at sortere ud din eksisterende tegnebog, så dumpe outall unødvendigt fødevarer fra din tegnebog. Det er tilrådeligt at gemme dine cashseparately ogdet ville være bedre, hvis du medbringer meget få penge. Hvis du needto bære mere kontanter, så det anbefales at opbevare det i din hiddenpocket.? Det ville være endnu bedre, hvis du organisere din tegnebog i sådan en waythat det ser ikke kun flot-leder, men også tyndere via udelukke stuffssuch som fotos og overskydende kort. Samt, hvis du harATM-kort,Så undgå at bære kontanter i dinTegnebogSomDet guaranteessafetyBortset fra at hjælpe dig til at gøre din tegnebog slank.?

Hvis man har brug for at bære et antal kort sådanne ascredit kort og ATM-kort, så kategorisere og gemme det. Eksempelvis Selvom keepall kreditkort i ét rum, og alle betalingskort sammen i anothercompartment., Ville det være bedre, hvis du ikke opbevaremere end to kreditkort eller betalingskort i din tegnebog. Den måde du organiserer din tegnebog skal alsoensure sikkerheden. DerforAvoidcarrying underskrevet checken bladEller tjek bog i lommen.?

Ligeledes, hvis du har brug for at bære kort, der containin det dit CPR-nummer, og derefter tage kopier af det og sort ud thelast cifre på kopien for at udføre det i din tegnebog. Samtidig, originalerne holde på en sikkerplads. Endvidere aldrig gøre fejl bærerATM-kort 'pinkode i din tegnebogOgså gøre brug af separate rum for at sikre din anden valuableinformation såsom kørekort, CPR-nummer, sundhed insuranceand bilforsikring kort, og klubbens kort.?

Sats på sådanne højteknologiske valg somIWalletHvis du har en travl tidsplan anddon't får nok tid til at organisere din tegnebog. En specialitet af denne hardconstruction tegnebog er, at det kunne åbnes eller findes kun, hvis detGenkender din finger printSom praktikant skyldes dens indarbejdet biometrisk læser. Det er den eneste tegnebog har høj blevet udviklet af ingeniører, der arbejder iProjekter med NASA.

Bruges af både mænd og kvinder, en tegnebog er et vigtigt tilbehør, der hjælper med at oplagre kontanter og værdigenstande på ét sted for nem håndtering. Når kvinder ofte placerer deres tegnebog i deres håndtasker, mænd holde dem i deres bryst, ryg, eller pelslommer. Mere end bare transporterer kontanter, har tegnebøger nu vist sig at være et vigtigt tilbehør til mænd, der føjer til deres samlede personlighed. Derfor er der en tegnebog nu valgt med særlig omhu. men slet ikke en kedelig proces, vælgeen tegnebog hjælper dig til at drage fordel, hvis et udsøgt udvalg af muligheder at vælge imellem. For folk, der ønsker at eje en trendy tegnebog kan vælge fra en række af designer tegnebøger til rådighed på markedet. Hvis du ønsker at bære masser af elementer i din tegnebog, vælge en større arrangør tegnebog, der kan hjælpe med at holde en række poster, herunder kontanter, kreditkort og pas? alle i en velorganiseret måde.?

Hvis du er en person, der ønsker at købe en høj kvalitet tegnebog, så tjek det materiale, der anvendes til dens fremstilling. Blandt så mange tegnebøger til rådighed i dag at vælge imellem, såsom læder, bomuld, PVC, plast, bomuld og nylon, læder tegnebøger eruden tvivl den bedste kvalitet tegnebogen. Læder tegnebøger, især italiensk læder, er de all-time favoritter af mennesker, der ikke kun langtidsholdbare, men kan også prale af funktioner som perfektion, tiltrækningskraft, og holdbarhed. Faktisk er læderpunge usædvanlig høj i pris.?

Hvis du ikke har råd til dyre læder tegnebøger, så naturlige bomuld tegnebøger er en overkommelig løsning. Men de er ikke holdbare og tiltalende, men kan vaskes. Desuden kan en bomulds tegnebog ske komfortabelt og holder ting som kontanter, kreditkort, og ATM-kort nemt. PVC tegnebøger er en anden omkostningseffektiv, stilfuld og alsidig pung, der kommer under designer tegnebøger. Andet end at være en god afslappet tegnebog, PVC tegnebog kommer med fleksible funktioner i ubesværet trykte og prægede mønstre.?

Andre omkostningseffektive tegnebøger er plastlommer, der hjælper med at beskytte din kontanter og andre værdifulde oplysninger fra at blive våd. Anden fugtig-fri tegnebog mulighed er nylon tegnebog, der kommer med funktioner som vandtæt og holdbarhed.?

Men hvis du er på jagt efter en komplet tegnebog, der kan skelnes med hensyn til kvalitet samt sikkerhedsfunktioner, og derefter vælge den højteknologiske. IWallet er en tamper resistent, hård konstruktion tegnebog, der er fremstillet ved hjælp af materialer som kulfiber ogKevlar. Udviklet af ingeniører, der arbejder i projekter med NASA, kan iwallets tilgås af sin retmæssige ejer kun som det genkender kun en enkelt finger print.

Artikel Kilde: fra goarticles

?

?

Normalt er kreditkort bruges til at udføre svigefulde aktiviteter såsom at trække penge fra din konto uden din tilladelse, skaffevare i dit navn, og for at få fat i banklån og åbne en anden kreditkort-konto, hvilket giver al gæld og kreditter tildu skal rydde. Ifølge flere undersøgelser er omkring ti millioner mennesker ramt som følge af kreditkort identitetstyveri om året. Kreditkort identitetstyveri er simpelthen en kategori af identitetstyveri, hvor dit kreditkort bliver brugt som et middel til ulovligformål. tabt eller stjålet tegnebøger og punge er måske den mest almindelige måde, hvorigennem kreditkort identitetstyveri kan forekomme.

Kreditkort identitetstyveri eller kreditkort svindel er nu blevet et af de alvorlige problemer konfronteret med den amerikanske lov agenturer. Som pr undersøgelserne afsløret af kreditkortselskaber, er omkring 50% af identitetstyveri opnået via stjålne tegnebøger. På næsten alle områderhar den teknologiske udvikling medført innovative ændringer. Thieves vedtage mest avancerede muligheder og værktøjer til at hente dine kreditkortoplysninger. Med andre ord er der ingen undtagelse i tilfælde af kreditkort identitetstyveri. En legitim kreditkort selskab aldrig giver dig entelefonopkald ud af det blå at anmode om dine kreditkortoplysninger. svindlere bruger en lommeformat værktøj fastgjort med en slot, der let kunne scanne og kopiere oplysninger fra dit kreditkort magnetiske bånd, som selv omfatter sikkerhedshologrammer markeringer. Her starterkårene for dårlig kredit kortholdere, som tyve bruge dette klonede oplysninger for skrupelløse formål. Bortset disse, tyvene også afhænge af konventionelle muligheder for at hente dine kreditkortoplysninger.

For eksempel kan kreditkort identitetstyveri også ske via telefon. Så hvis du modtager et telefonopkald anmoder om dit sygesikringsbevis nummer og kreditkortnummer og udløbsdato, være forsigtig, da det kan være det første skridt vedtaget af tyve til at hentedine følsomme oplysninger. Raiding din postkasse af kriminelle er en anden almindelig måde, hvorigennem dine kreditkortoplysninger kunne blive stjålet. I nogle eksempel selv tyvene søge papirkurven for at få dit kreditkort og andre vitale oplysninger. Derfor kontrollere flere gange før bortskaffelse af et dokumenteller regning til papirkurven.

Via online, da svindlere bruger højteknologiske vira samt trojanske heste at spore og registrere dine kritiske oplysninger mange mennesker bliver ofre for kreditkort identitetstyveri. Kort sagt, er du i fare for at blive et offer for identitetstyveri på ethvert tidspunkt. Derforat mindske chancerne for kreditkort identitetstyveri være omhyggelig er en af ​​de bedste måder. Installationen af ​​den nyeste anti-virus software, og brugen af ​​sofistikerede tegnebøger som iWallet kan hjælpe dig til at forhindre identitetstyveri i et omfang.

Artikel om Konsekvenser af Credit Card Identity Theft

Basic Guide til Identity Theft

Hvad er identitetstyveri?

Udtrykket Identitetstyveri bruges til at forklare en svigagtig aktivitet, hvor dine vigtige personlige, erhvervsmæssige eller finansielle data, herunder sygesikringsbevis, kontoudtog, kreditkort, og online kontooplysninger misbruges eller stjålet af nogen for deres personlige vækst. Aperson, der bliver offer for identitetstyveri kan have til ansigt flere alvorlige konsekvenser, fra enorme gæld og beskæftigelse tab i fængsel anholdelser.

Hvem er mere tilbøjelige til identitetstyveri?

For identitetstyveri nogen kunne være et mål. Med andre ord kan enhver være et offer for identitetstyveri, uanset alder, køn og indkomstniveau.

Hvad er de forskellige typer af identitetstyveri?

Forskellige typer af identitetstyveri involvere: Kreditkort Identity Theft, Social Security Card Identity Theft, Kørekort Identity Theft, Medicinsk Identity Theft, Criminal Identity Theft og Online Identity Theft.

Hvorfor skulle du være bekymret og forsigtig identitetstyveri?

Siden det involverer tyveri af de vigtigste oplysninger, kan det dårligt påvirke din gode kredit. Dette skyldes tyvene primært bruge dine oplysninger såsom kreditkort og sygesikringsbevis nummer at hæve flere penge, og dermed efterlader gæld på dit navn. Endvidereoffer for identitetstyveri kan også miste sit job. Nogle gange, tyvene udnytte dine personlige oplysninger til at benytte sig af auto lån i dit navn eller oprette en internet-eller telefonforbindelse i dit navn. Der er også tilfælde, hvor du kan blive anklaget for enstrafbar handling på grund af identitetstyveri.

Når du kommer for at vide om identitetstyveri?

I de fleste tilfælde kan du ikke være opmærksom, at du er blevet et bytte for identitetstyveri i første omgang, og du kan komme til at kende, når kreditkortselskaber, kreditorer eller indsamling agenturer meddele, at du ikke har ryddet din gæld. Nogle gange,kan du komme til at vide, når du bekræfter din bank eller regnskaber at komme på tværs overførsler eller tilbagekøb, som du ikke har lavet.

Tips til at reducere eller forhindre identitetstyveri

Selvom det ikke er let at udskyde identitetstyveri helt, kan mindske chancerne for identitetstyveri For at mindske risikoen for identitetstyveri her er nogle tips:.

  • Pas altid, når du bærer dine vigtige personlige eller forretningsmæssige oplysninger, især når du er i støjende restaurant, travl lufthavn og metro station, travle gade, eller mens krydse vejen
  • Beskyttet din kritiske forretnings-og personlige oplysninger på et sikkert sted
  • Lige så vigtigt er at sikre din online information via installation de mest up-to-date software

Hvad er de forskellige måder, hvorpå din identitet kan gå tabt?

Ifølge de undersøgelser, svælgede af kreditkortselskaber, er omkring 50% af identitetstyveri forekommer i nationen fås via stjålne tegnebøger. Fra stjæle poster fra dit kontor, bestikke en medarbejder, der holder styr på dine optegnelser og hacke din virksomheds computere til skimmingog stjålet tegnebøger og punge, kan din identitet blive stjålet i en række forskellige måder.

Er der nogen high tech løsning til at overvinde identitetstyveri?

Lanceret af iWallet Corp, iWallet er en højteknologisk kontanter og kreditkort tegnebog, der er blevet betragtet som et svar til at overvinde identitetstyveri. Man kunne åbne denne tegnebog, hvis det genkender din finger print med sin hårde tilfælde konstruktion og biometriske fingeraftryksscanner.En ekstra fordel er, at det også beskytter din mobiltelefon, som det kunne blive parret med de foretrukne PDA mobiltelefoner via Bluetooth-teknologi.

Læs videre forhindre identitetstyveri og Gem dine værdifulde data

Fælles Identity Theft Typer

Simply Identitetstyveri er et begreb, der bruges til at beskrive enhver form for bedrageriske aktiviteter, der involverer ulovlige håndtering af din nøgle personlige oplysninger for deres personlige gavn, og at også uden din tilladelse eller viden. Identitetstyveri sker, når en person eller en organisation stjæleralle eller nogle dele af din identitet samt vedtager denne vitale stykke information til deres egne fordele. På en række måder, kan Identitetstyveri ske, fra at stjæle dit sygesikringsbevis nummer og kreditkortoplysninger til kørekort, beskæftigelse ogbankoplysninger. Nævnt nedenfor er et par af de måder, hvorpå din bydende nødvendigt personlig identitet eller forretningsmæssige data bliver stjålet.

Kørekort Identity Theft:Det er en højtidelig svigagtig aktivitet, hvor nogen bruger dit kørekort card til at transportere trafikken-relaterede forbrydelser i dit navn. I dette tilfælde kan du ikke kun få arresteret, men også miste din Bilforsikring. Desuden bruger den identitet tyv dinkørekort til at købe en ny bil i dit navn og det virkelige problem udvikler sig, når et motorkøretøj lovovertrædelse sker, hele som forbrydelsen ville blive opkrævet i dit navn.

Credit Card Identity Theft: NOw denne form for identitetstyveri er blevet en af ​​de alvorlige problemer, som mange mennesker i USA Generelt kreditkort identitetstyveri kunne ske på tre måder såsom:

  • Stjæle din oprindelige kreditkort og bruge det i en uofficiel måde, hvilket giver kredit i dit eget navn
  • Brug af detaljerne i dit kreditkort, således at et nyt kreditkort, og udnytte det til at købe ting på nettet
  • I stedet for at stjæle kortet og bruge den til at trække enorme, kreditkort identitetstyveri omfatter også stjæle netop din PIN-kode (Personal Identification Number). Dette gøres ved at få din pinkode, når du skriver det på ATM tælleren til at tage ud kontanterfra dit kreditkort

Medical Identity Theft:Man kan have til ansigt mange konsekvenser, som et resultat af denne type identitetstyveri. Den vigtigste er tyven bruger din medicinske identitet herunder forsikringsselskaber detaljer for at modtage lægebehandling i dit navn.

Social Security Identity Theft:Måske er dette den mest dystre af alle typer af identitet tyverier. I dette tilfælde kan en uærlig person eller identitet tyv bruge dit sygesikringsbevis nummer for at få andre personlige oplysninger, hvilket kan indebære at drage fordel af din gode kredit til at lægge mere crediti dit navn. med henblik på beskæftigelse, nogle endda mishandler dit CPR-nummer og som et resultat, vil du stå tilbage med et stort indkomstskat regningen.

Forskellige typer af identitetstyveri omfatter også kriminelle identitetstyveri og online identitetstyveri. Kort sagt, uanset være kilden eller art identitetstyveri er det et alvorligt problem, der påvirker livet for masser af uskyldige mennesker ved absolut rystende deres liv.

Læs om bedste måder at forhindre identitetstyveri

Identitetstyveri skildrer en vildledende aktivitet, hvor dine mest vitale oplysninger, herunder pengesedler, sygesikringsbevis, pas, checks og kreditkort er stjålet af en anden person til ulovlige formål. Ifølge de undersøgelser afsløret af kreditkortselskaber, omkring 50%for identitetstyveri forekommer i USA opnås ved stjålne tegnebøger. Faktisk er identitetstyveri et mareridt, og nogen som helst kunne være et offer for identitetstyveri.?

De fleste af de mænd opbevarer deres kritiske oplysninger såsom kreditkort, sygesikringsbevis nummer og kørekort i deres tegnebøger. Derfor, for tyve, ville ingen andre metoder være bedre end at stjæle din tegnebog for at hente dine mest værdifulde virksomhed ogpersonoplysninger. En foruroligende ting, hvad angår identitetstyveri er, at du nogle gange kan komme til at vide om dette kun, når du modtager opgørelse for kreditkort konti, som du aldrig åbnet eller regninger, som du aldrig har tilladt eller afgifter på regningen, som du aldrig indgået foreller gæld, som du aldrig har købt. Så vide mere om identitetstyveri samt chancerne hvorigennem din identitet kan blive stjålet.??

Identitetstyveri er nu hurtigt ved at blive en alvorlig forbrydelse i USA, og mange mennesker er blevet hårdt ramt som følge af dette. Være forsigtig alle tider er en af ​​de bedste måder at beskytte din tegnebog indeholdende vigtige oplysninger. En anden måde, som dinidentitet kan blive stjålet, er Dumpster dykning, som er en praksis, hvor tyvene raid din bolig eller kommercielle papirkurven for at kontrollere, om du har smidt nogen brugbar oplysning i form af gamle kreditkort regninger, bankoplysninger eller andre regninger, der indeholder din.. vigtige forretningsmæssige eller personlige data Derfor er det tilrådeligt at disponere dine regninger efter sin rette kontrol Bortset fra disse, masser af mennesker nu mere og mere bliver offer for identitetstyveri online Det er derfor,. installere den nyeste software for at forhindre phishing scam.?

Din identitet kan også være stjålet over telefonen. Så bare hænge op telefonopkald anmoder om udlevering af dine kreditkortoplysninger eller bankoplysninger. Ligeledes kan du blive et offer for identitetstyveri, hvis din mail boks ikke er sikret, dasådanne dokumenter som kreditkort og kontoudtog, skatteoplysninger og telefonkort telekort passere igennem det. eje iWallet kan også hjælpe dig til at triumfere over identitetstyveri. Det er en højteknologisk mænds kontanter og kredit tegnebog. På grund af sin indarbejdet biometrisk scannerdet kunne kun åbnes, hvis det genkender dit fingeraftryk.?

Simply Identitetstyveri er et begreb bruges til at repræsentere en svigagtig aktivitet eller forbrydelse, der resulterer i tab samt uautoriseret udnyttelse af dine vigtigste stykker af personlige eller forretningsmæssige oplysninger, såsom kreditkort, ATM-kort, betalingskort, brugernavn og password,relevant banker og finansielle data, og CPR-nummer. Folk bliver ofre for identitetstyveri i epidemiske tal i disse dage. Den eneste måde at beskytte dig selv mod identitetstyveri ville måske være forebyggelse eller til at være forsigtig, især når du har brug for at bære dine vigtige datasamt kontanter i din pung eller personlige kulør sag.

Du kan have til at tackle en række skræmmende såvel som forvirrende situationer én gang du bliver offer for identitetstyveri, da din identitet kan udnyttes i flere pinefulde og ulovlige formål som at tage ud realkreditlån eller lån i dit navn, at købe store billet emner sombiler eller computere i dit navn, åbne bankkonto i dit navn at skrive falske checks, og forfalskning tjek at tømme din bankkonto, og dermed endelig oprulning kredit i dit navn. De fleste undersøgelser afslører, at omkring 50% af identitetstyveri ination opnås ved stjålne tegnebøger. regeringens svig, banktransaktioner, beskæftigelse svig og bruddet er andre kilder, hvorigennem din identitet kan blive stjålet. Som et resultat af identitetstyveri, kan nogle mister job, og også blive beskyldt for kriminelle anklager. Derer også folk, der bliver byttedyr for identitetstyveri via online transaktioner. Nævnt nedenfor er nogle tips til at reducere chancerne for identitetstyveri.

I første omgang slet ikke bære mere end én debet-eller kreditkort i lommen. Også bekræfte det flere gange for at sikre, at det er der. Hvis det ikke er afgørende, på ingen måde bære sådan vigtige oplysninger, som sygesikringsbevis i din tegnebog. Det foreslås også for ikke at lægge tal på nogen af ​​dine vigtige dokumenter som checks. Derudover er det værd ikke at gøre sikker dit kortets PIN-kode i din tegnebog. Som en forebyggende foranstaltning for at undgå online svindel, alle former for vigtige makulerebankdokumenter og kreditkort optegnelser, som du accepterer i din mail. Tilsvarende aldrig videregive din adgangskode eller andre personlige oplysninger til enhver online virksomhed, som hovedsagelig legitime virksomheder ikke kan kræve sådanne oplysninger.

Desuden i regelmæssige intervaller, bekræfter dit kreditkort rapport og kontakte dit kreditkortselskab i tilfælde, hvis du fornemmer tvivlsomt på alle køb. Også passe, at dit hjem postkasse er sikker, da nogen kunne stjæle dine vigtige dokumenter fra det. Såsom at skære ned sin risiko og sikre din mail sikkerhed, installere en postboks. Ligeledes for at beskytte din online identitet det ville være bedre, hvis du bruger den nyeste software.

Ifølge undersøgelser fra kreditkortselskaber, er størstedelen af ​​identitetstyveri forekommer i USA opnået gennem stjålne tegnebøger. Lommetyveri er en handling at stjæle tegnebøger eller punge indeholdende i det værdigenstande som penge og personlige oplysninger såsom kreditkort, kørekortog sygesikringsbevis for at udnytte det til personlige fordele. Det er blevet en alvorlig forbrydelse i USA, som lommetyveri kan sommetider påvirke i identitetstyveri, der forårsager enorme tab for ejeren.?

Faktisk kan eftervirkningerne af lommetyveri til tider være svær, som i nogle tilfælde tyvene kan bruge offerets identitet til at åbne en ny konto eller tage lån, men efterlader kredit i ofrets navn. Pickpocketers normalt målrette dig, når duer i travle steder som overfyldt gade, lufthavne og metro-stationer, eller i støjende restauranter eller mens deltage parter. Behandling yderligere i denne artikel er nogle tips til at hjælpe dig med at udskyde lommetyveri samt identitetstyveri. Slet ikke holde dintegnebog i baglommen, især når du er i en pakket sted. Yderligere, når du er i lufthavnen, giver særlig pleje til dine dokumenter som pas, da det er af stor efterspørgsel i sorte marked. Ligeledes undgå at bære CPR-nummer,hvis ikke nødvendigt.?

Siden tyvene arbejder mest på banden, er det nemt for dem at distrahere dig, dvs når man beder dig om at hjælpe med at finde retninger, en anden kan være at stjæle din tegnebog. Det ville være endnu bedre, hvis du holder din tegnebog tyndere via opbevare den ifå elementer såsom ikke mere end et kreditkort eller betalingskort, en ATM-kort, og meget lille mængde af kontanter. En pick-pocketer kan også målrette dig, når du chatter over en mobiltelefon eller mens du lytter til din yndlingsmusik på diniPod. De fleste af de mennesker bruger arrangør eller rejse tegnebøger mens rejser, og nogle mennesker kan placere den i deres rejse taske, som let henleder pickpocketers. Derfor er det bedre at holde din tegnebog i dine hænder eller lommer under kørsel.?

En anden situation, hvor du kan være pick-hul er mens du sover. Hvis du føler dig søvnig, mens rejser, placere dine poser på skødet eller under dine fødder før lur. Du kan tage slå napping, hvis du pendler i en gruppe. I korte træk, lidt bekymring og pleje kan hjælpe dig fra alvorlige havocs og katastrofer. Som tidligere nævnt, tyvene vrimler i sværmer steder og dermed lade dine værdigenstande og vigtige personlige data i dit hjem, når du går udenfor.

Flertal ofpeople gemme deres vigtigste data fra kreditkort og betalingskort toATM kort, kørekort og sygesikringsbevis i deres tegnebog. Så som totriumph løbet pick lommetyveri, der resulterer i identitetstyveri, haslaunched iWallet Corp en højteknologisk kontanter og kreditkorttegnebog i form af iWallet. Thiswallet er udviklet på en sådan måde at stille maksimal sikkerhed andsecurity til dine oplysninger gemt i tegnebogen.

På grund af sin indbyggede inbiometric scanner, kunne man åbne og adgang til tegnebogen, hvis det recognizesyour finger print. Med andre ord, når din finger print er forbundet withthis tegnebog kun du kan åbne og få adgang til det. Dette vil til gengæld er ikke kunsupportiveto stoppe lommetyveri, men også til en person i dit hjem forsøger at stealinformation indhold i din tegnebog. anden stor ting om dette tegnebog isthat det kunne parres med udvalgte PDA-telefoner via Bluetoothtechnology. Dette tjener som et tyveri afskrækkende, da det resulterer i at producere enloudalarm i tilfælde, hvis din iWallet og mobiltelefon er adskilt af 15? 30 ft away.In den måde advare dig i situationer som hvis du glemmer eller når nogen triesto stjæle din iWallet eller mobiltelefon.

Ifølge undersoegelserne afsløret af kreditkortselskaber, gør omkring 50% af identitet theftoccurring i USis fås via stjålne tegnebøger. Dette vil til gengæld er det velegnet til pickpocketers nemt stjæle en persons identitet. Derfor pick lommetyveri andidentity tyveri, kan skadelidte blive tvungettil at betale enorme beløb fromhis lomme til de udgifter, der aldrig er blevet afholdt, eller til lån thathave aldrig blevet anvendt til. Sammenfattende er efter påvirker af pick pocketingwallet og identitetstyveri ganske bekymrende.

IWallet holdsthe ejendommelighed ved at være den eneste højteknologiske tegnebog udviklet af renownedengineers, der arbejder i projekter med NASA. Det kan også prale af funktioner suchas hård sag bygge-og manipulere resistente. IWallet er lavet af CarbonFiber og kevlar eller glasfiber, når det kommer tildet materiale, der anvendes til itsmaking. Blandt de glasfiber modeller er Model FG-2425, Model FG 2426 Model FG2427, Model FG 2428, Model FG 2429, og model FG 2430. Carbon og Kevlar modelsinclude Model SC-5144, model LC-5245, og model LC-5346 .

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.