Forskellige typer af tegnebøger for mænd

A er en lille sag brugt tocarry kreditkort, kontanter, og identifikationskort. Den er flad og kan befolded. Nogle tegnebøger kan indeholde rum til mønter. De mest almindelige walletis bi-fold, der har to folder. Med tre folder er ogsåused.Wallets er lavet af læder eller stof. Tegnebøger er designet til at passe inde i thepockets af skjorter og bukser og håndtasker. Der er kvinder, børn osv. tegnebøger for menare hvilke håndtasker er for kvinder. Der er manytypes af tegnebøger. Nogle af deresbeskrivelser er angivet nedenfor.

Breast Wallet:Det kaldes også passage tegnebog eller secretarywallet. Den har ikke folder. Den er beregnet til at blive holdt i brystet pocketof frakker og inde tasker. Det er ikke lille nok til at blive holdt i buks.

Penge-clip Wallet:Dette tegnebog har ikke plads til at holde cash.It har kun mapper til. Den kontante klipses på ydersiden af ​​thewallet. Dette kaldes også forlomme tegnebog.

Wallet:Det har to folder, og er den mest almindelige type ofwallet. Kreditkort kan placeres enten eller vandret.

Tri-fold Wallet:Dette vil have. Kreditkort kan beplaced kun lodret. Det er normalt fylder mere end de bi-fold dem. Mostcommonly anvendte tegnebøger for menareeither to eller tre folder.

Chain Tegnebøger:Disse tegnebøger er fastgjort til lommen bukser bychain.

Wallet bands:Dette er en elastik til at holde valutaen andcards. Den er lavet af enten stof eller gummi.? Dette er ikke pladskrævende, da de typiske tegnebøger.

Tegnebøger er en af ​​de mostimportant tilbehør til mænd. Mange designermærker gøre tegnebøger til mænd, der suite forskellige lejligheder. Stjernen blandt thewallets er.? Det har aldrig mistet sin glamour. En læder walletis en del af magt dressing. Tegnebøger Formen erfås i rexin og anden vaskbar. Dette er velegnet forcasual lejligheder.

Tegnebøger ikke kun hjælpe dig med at keepyour kort og kontanter, men også skabe et godt indtryk om dig. En properwallet der holder alle dine ting pænt giver dig billedet af en organizedperson. En læder tegnebog for mænd er den bedste gave, du kan giveyourloved. Selvom mærkevarer tegnebøger er virkelig dyrt at købe fromshowrooms, kan du få gode tilbud på online shopping sites.

Her er en video om en virksomhed, der gør brugerdefinerede kæde tegnebøger. Jeg håber du nyder det.

Ingen kommentarer endnu.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.