Vera Bradley Zip Tegnebøger

The Vera Bradley Designs Virksomheden blev fundet siden 1982 af Patricia Polito Miller og Barbara Bradley Bækgaard. Det er en amerikansk design selskab kendt fortheir finurlig design og farvestrålende mønstre. Virksomheden modtog itsoriginal inspirerende når ejerne sad i en lufthavn, og realizedthere ikke varen masse af feminin leder bagage. Deres produkter wereoriginally designet til mere modne kvinder, men de er ikke blevet et populartrends for teenagere og unge voksne.

De Vera Bradley tasker kommer i alle differentsizes, stilarter, farver og mønstre. Theirline omfatter, men er ikke begrænset til briller, etuier, punge kosmetik tasker, smykker cases og tegnebøger.

Tegnebøger er et truenecessity for kvinderne og Vera Bradley tilbyder en unik linje ofwallets spænder fra zip rundt, euro stil, mini lynlåse og wristlet poser. Deres håndværk, vibrere farver og designshave blevet et varemærke af hendes designer produkter.

Vera Bradley skaber smarte fed mønstre whichare dramatiske og legende uden at blive kant. Hendes produkter har en dedikeret fanbase, der er eksemplificeret ved hendes fremragende kvalitet og evne til at createremarkable stilarter. Med så stort et selectionof unikke punge og tilbehør, ville det makethe perfekt gave tilenhver fashionista i dit liv. Ligegyldigt hvad din alder er, enhver kvinde cancreate deres egen individuelle stil og ser smarte i en Vera Bradley tegnebog.

The Vera Bradley zip omkring tegnebøger har anoutside ændre lomme med ni forskellige inderlommer. Zip omkring lukningen tillader dig at keepyour personlige genstande sikkert. Thewrist band er en praktisk og trendy måde at bære dine varer til en hurtig tripto butikken ellerchauffeuring dine børn i skole.

Disse Vera Bradley Mini Zip Tegnebøger er søde andcompact med masser af forskellige rum. Disse tegnebøger har evnen til holdingcredit kort, dit kørekort og har en slot til din dollarsedler. Der isa kompakt gusseted insert til at holde dine mønter, og den er færdig meden tabclosure .

Vera Bradley stof koblinger har en dobbelt kisslock lukning, der åbner i to separate compartments.The tegnebog kan holde kreditkort, dollarsedler andeven har plads nok til at holde en mobiltelefon. Itis den perfekte størrelse til at bære for en aften i byen.

Leave a Reply

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Предоставено от Blogger.