Wrist Wallet

Mange af de håndled tegnebøger er designet til atletiske anvendelser - cykling, løb, gåture eller anden udøver - hvor du bare nødt til at bære et par fornødenheder med dig Der er også læder håndled tegnebøger, der ser ud ligesom en læder band armbånd Disse er..konstrueret med blødt læder og har et skjult rum på indersiden for at holde dine penge. De fleste af disse er ikke store nok til at holde meget mere end penge, men de er en sikker måde at holde dine penge skjult. Nogle mennesker også henvise til små kvinderpunge med en håndledsrem som et håndled tegnebog. Dette er fantastisk for de tidspunkter, hvor du ikke ønsker at bære en almindelig taske. De er blevet ret populære.

The håndleddet tegnebog bruges primært af motion entusiaster Det er den perfekte løsning til at bære din kontanter, nøgler og andre genstande, når du er ude udøver En af de mest populære håndled tegnebøger er lavet af Kviste -... De Banjees tegnebøger Der er noglestilarter, der er konstrueret med en mikro fiber materiale, som er meget lette vægt og komfortable. Fugt er ond væk fra denne meget åndbart materiale. De fleste af de mikrofiberstoffer tegnebøger er vendbare, så du har et valg af to forskellige farver eller mønstre. De fremstiller også. en fleece tegnebog, som er meget blødt og behageligt at have Det har en indvendig lomme med lynlås til at holde dine penge, kort, nøgler og måske en lille mobiltelefon Banjees er egnet til både mænd og kvinder De kommer i mange forskellige farver.. -så du vil være sikker på at finde en, der passer til dine behov. Banjees tegnebøger er let at glide på og kan bæres på enten håndled eller underarm. Den Banjees håndleddet tegnebog er meget rimeligt prissat og værd at pengene.

Der er ganske få virksomheder, der fremstiller virkelig nice kvalitet håndled tegnebøger - Levende Sport, Pacsafe, Jogalite og Wristsafe er et par af dem, der er anbefalet af atheletes Hvis du er på udkig efter en, der vil også holde din telefon, iPod eller PDA., tage et kig på Phubby Wrist Cubby The Phubby Sport Cubby har en netlomme til at holde din elektroniske enhed -.. du kan se og betjene din touch-skærme gennem masken På ydersiden af ​​Sport Wrist Cubby er en anden lomme til at holde din. penge, nøgler, kort og andre små fornødenheder De kommer i tre størrelser -. små, mellemstore og store De tilgængelige farver er sort, rød og tan Der er også flere mønstre at vælge imellem -.. prikker og leopard hud Disse ville gøreen fantastisk gave til alle, der elsker at udøve udendørs. Som du kan se, du har så mange store valg, når de søger et håndled tegnebog.

    Ingen kommentarer endnu.

    Leave a Reply

    Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

    Предоставено от Blogger.